Vælg en side

Presse- og kommunikationschef, Claus Vandborg, rapporterer fra nyligt afholdt netværksmøde i klubben, som den nye kommercielle direktør havde sat på dagsordenen som et af hans tiltag efter tiltrædelsen.

 

– Modsat de netværksmøder, som jeg deltog i i 2017, var dette lagt tidligt morgen, så jeg mødte ind lidt over 7 (vi ældre mænd er jo altid tidligt oppe, men jeg var alligevel ikke helt sluppet af med søvnen i øjnene). Trods træthed, var det med en vis spænding omkring hvor mange ville møde op på en råkold og mørk januardag.

– Lad mig slå det helt fast – det var virkelig en positiv oplevelse. Fremmødet var stort og stemningen var i top. De ca. 25 – der havde taget mod indbydelsen – fik et godt oplæg af Nicolai og blev derefter aktiveret. Det var underholdende og tiden gik hurtigt, man fornemmede at de fremmødte havde et par gode timer. Da folk takkede af, havde de indtaget morgenmad, fået åndelig føde og havde lavet aftaler på kryds og tværs – det man i disse tider kalder “netværket” … – med andre ord, så var morgenmødet en succes.

– Jeg fik hilst på alle, lavet aftaler om sponsorinterviews, men mest vigtigt fik jeg lyttet og fik det klare indtryk af disse mennesker kom tilbage og ville godt støtte B.93 fremadrettet.

Man kan komme med som gæst til næste møde 20. februar. Ønsker dit firma eller du at være en del af denne “familie” omkring B.93, så skulle jeg hilse fra Nicolai og sige I kan kontakte ham og få yderligere oplysninger her:

Nicolai Kaas Nordstrøm
Kommerciel direktør
Mobil: 40 56 36 98
nk@b93.dk

 

 


Skrevet af Claus Vandborg.