Vælg en side

Vi bringer dette glimrende interview med Jørgen Hansen fra Medlemsbladet nr. 2 i juni 2017 her på b93prof.dk, og ser frem til at præsentere flere sponsorer på månedlig basis fremover, webred.

Jørgen Hansen er tilbage på holdet
Nordic Transport Group er ny sølvsponsor i B.93

Jørgen Hansen. Foto: Torben Klarskov.

Den opmærksomme tilskuer på Østerbro Stadion i 1997 kunne ikke undgå at se annoncer, trøje- og bandereklamer fra klubbens storsponsor den gang.

Transportfirmaet Combifragt A/S blev grundlagt den 1. januar 1989 af den dengang 29 årige Jørgen Hansen. International transport og spedition til det meste af kloden, og firmaet fik hurtigt vokseværk.

Firmaet indgik en „value for money“ aftale med B.93, der skulle sikre, at klubben var polstret til at rykke op i Superligaen, hvil- ket som bekendt skete allerede sæsonen efter. Jørgen Hansen indtrådte i B.93’s erhvervsteam, og da klubben i de efterfølgende år fik nogle gevaldige økonomiske skrammer, var Jørgen Hansen med til at redde klubben fra at gå konkurs.

Sammen med klubbens daværende for-mand Axel Bech rejste Jørgen Hansen over til Arsenal for at få solgt klubbens største aktiv, Per Krøldrup. Arsenals manager Arsene Wenger var stærkt interesseret i Krøldrup. På Arsenals anlæg blev de to repræsentanter fra B.93 pænt modtaget af klubbens daværende vicedirektør, David Dein.

Vi fik at vide, hvad Arsenal kunne til­ byde os, men fandt tilbuddet alt for lavt. Dette fik David Dein til at meddele os, at vi med det samme kunne gå ud af den selvsamme dør, vi var kommet ind ad. Men vi fortsatte dog ufortrødent en tre timers tid og fik prisen op på det dobbelte.

Forespurgt om vi havde indhentet tilladelse til at indgå kontrakten hos Per Krøldrups far, måtte vi med skam melde, at det havde vi ikke. Da vi efterfølgende ringede Krøldrup senior op fik vi klar besked om at det aftalte beløb var alt for lavt og at Per Krøldrup faktisk befandt sig udmærket i København, hvor han læste historie på Københavns Universitet.

Klubben havde en truende konkurs hængende over hovedet, og lige lidt hjalp det, da klubbens daværende sportschef, Jan Jacobsen, kunne meddele os, at han i Holbæk havde fundet afløseren for Krøldrup ved navn Christian Poulsen.

Krøldrup blev siden solgt til Udinese, og Thomas Olsen og Preben Elkjær trådte til og overtog anpartsselskabet.

Jørgen Hansen blev meldt ind i B.93 som 6-årig i 1966 og kom under Valdemar Poiciots beskyttende vinger. Fra 1966 til 1982 optrådte Jørgen i klubdragten.

Foto med Jørgen Hansen på 1. junior i 1976

1. junior 1976. Bagerst f.v.: Steen Mortensen, Freddy Nehm, Jørgen Hansen, Henrik Petersen, Flemming Carlsen, Boris Kjærgaard og Jean Jensen. Forrest f.v.: Flemming Kretzschmer, Lars Wahlgreen, Jens Schiøts, René Rylander (Hansen), Henning Brandt, Dan Petersen og René Schwarts Hansen. Fotoet er fra B.93’s unikke historiesider på b93.dk/historie.

Jeg har mange gode minder fra den tid med gode trænere som Jørgen Ritnagel, Finn ‘Ludo’ Jensen og Erik Preben Hansen. Vi var på spændende udlands-rejser til Frankrig og Bulgarien.

Da jeg kom op som senior, blev jeg indlemmet i førsteholdstruppen, der havde John Sinding som træner. Jeg fik faktisk tilbudt en kontrakt, men fandt tilbuddet for lavt. Jeg havde svært ved at opnå spilletid på førsteholdet, da en vis Ole Petersen nærmest havde monopol på stopperpladsen. Jeg havde påbegyndt min uddannelse som speditør, og det var svært at få tiden til at hænge sammen med uddannelse og seks gange ugentlig træning, så jeg droslede ned på 2. senior.

Jørgen Hansen solgte i 2005 Combifragt. I handelen indgik en klausul om, at han ikke måtte beskæftige sig med transport i fem år. I 2011 fik han lyst til at starte forfra. Han stiftede Nordic Transport Group med det formål at skabe en af Europas førende transportvirksomheder via part-nerskaber med branchens dygtigste små og mellemstore aktører.

NTG Groups’ hovedkvarter

Foto af NTG Group på Hammerholmen 47, 2650 Hvidovre. Foto: ntg.dk.

Efter kun 5 år tæller gruppen over 50 virksomheder, med spidskompetence inden for hvert sit transportfelt, og der kommer hele tiden flere til.

Firmaet er også unikt ved at være ejet af medarbejdere. Denne forretnings-model giver tilfredse kunder og forklarer NTG Gruppens rivende økonomiske udvikling. I 2016 havde virksomheden en omsætning på 2 milliarder og et overskud på 115 millioner med i alt 750 ansatte.

Vi går gerne ind i et sponsorsamarbejde med B.93. Jeg har meget at sige klubben tak for. Men et sponsorat er også en forretning og princippet „noget for noget“ er til gavn for begge parter.

Da jeg var med i perioden 1997-2002 fik jeg mange henvendelser fra klubbens medlemmer, der havde omtalt firmaet positivt til mulige kommende kunder. Vi ser også gerne i dag, at vi ud af klubbens store medlemsskare kan møde egnede forretningsforbindelser fremover.

Gennem min fodboldopdragelse i B.93 har jeg lært betyd-ningen af samarbejde, fællesskab og evnen til at kunne indordne sig. Nogle af vore bedste medarbejdere er tidlige-re fodboldspillere med de selvsamme egenskaber.

Medlemsbladet byder Jørgen Hansen og NTG Group og velkommen tilbage i B.93 og håber på et godt samarbejde til gen-sidig vækst for begge parter.

Skrevet af Torben Klarskov.