Vælg en side

Månedens sponsor i B.93 er Enterprise Rent-A-Car. Vi tog en snak med Per Markussen som har ansvaret for alle de kommercielle aktiviteter for firmaet.

 

Interviewet startede med Per fortalte lidt om Enterprise Rent-A-Car, Danmark:

– Vi er Franchise til Enterprise Rent-A-Car Holding.  Med en bilflåde på mere end 1,7 mio. biler, 85.000 ansatte og 9.500 udlejningskontorer i 85 lande, er Enterprise Rent-A-Car verdens største biludlejningsselskab. Vi har engageret os meget i fodbold og er bl.a. en af hovedsponsorerne i Europa League og i den engelske Premier League – nu er vi også i B.93 :-)

– I Danmark ejes vi af Semler Gruppen (importør af Audi, Skoda, Porsche og Volkswagen) og Nordania Leasing A/S (Datterselskab af Danske Bank og Danmarks største leasingselskab). Vi startede op med biludlejning i Københavns Lufthavn i februar 2015. Efterfølgende har vi åbnet kontorer i følgende danske byer: Aarhus, Aalborg, Billund, Esbjerg, Fredericia, København, Københavns Lufthavn, Odense, Silkeborg og Svendborg.

Hvilke fordele ser du ved jeres ordning?

– Deleøkonomi er blevet meget aktuelt for mange mennesker og virksomheder, fordi mange ser det som en fordel, ikke længere at eje en bil, men kun betale for den tid man skal bruge bilen. Derfor har der siden 2015, været en stigende interesse for billeje og leasing i Danmark. Som en konsekvens af dette besluttede Enterprise Rent-A-Car, at man gerne vil være på det danske marked, selvom der allerede fandtes mange traditionelle biludlejningsselskaber. Vi har nu 1.700 biler i flåden og 80 engagerede medarbejdere. Vores vision er i 2020, at være det anden største udlejningsselskab i Danmark, med den højeste kundetilfredshed.

Vi talte om I deler værdier med B.93, kan du uddybe det?

– Vores værdier er, at vi vil gøre tingene anderledes end de andre ”traditionelle” biludlejnings-selskaber. Vi har et kompromisløst fokus på vores kunder og medarbejdere. Vi vil levere den bedste kundeservice til den absolut mest konkurrencedygtige pris. Virksomhedens grundlægger i USA Jack Taylor har dette motto: “Take care of your customers and your employees first, and the profits will follow.

På den måde flugter det jo – på sin egen måde – med B.93 `s værdier, Hvilket udvalg kan I byde på?

 – Vi beholder kun vores biler i seks måneder, så som kunde, får man altid oplevelsen af at køre i en ”ny” bil. Hos Enterprise har vi et bredt udvalg af bilmodeller og størrelser. Det gælder lige fra de mindste modeller som f.eks. VW Up og via Renault, Skoda eller Opel op til de mere luksuøse modeller som f.eks. Audi eller Volvo. I hver bilkategori er der muligheder for at vælge mellem flere modeller som alm. sedan eller en stationcar, hvis man har behov for dette. Vi tilbyder også varevogne i flere størrelser og 9 personers minibusser.

På spørgsmålet om hvilken service Enterprise tilbyder sine kunder , ridsede Per følgende op:

  • Billeje i Danmark og resten af verden
  • Varevogne eller flyttebil
  • Langtidsleje 1-12 måneder
  • Delebil i samarbejde med DriveNow

– Har du brug for en bil i en kortere periode f.eks. i en weekend eller til en ferietur, har vi hos Enterprise altid nogle gode tilbud, som kan findes på www.enterprise.dk. Bemærk hvis du skal leje bil i udlandet, kan du også reservere på Alamo, som er vort lavpris ferieprodukt, der tilbydes i mange lande.

Tak til Per Markussen og vi håber mange B.93`ere vil benytte sig af Enterprise fremadrettet. Tjek www.enterprise.dk

Skrevet af Claus Vandborg.