Vælg en side

Jeg takker alle for en dejlig morgen på B.93.

 

Tidligt tirsdag morgen havde netværkschef Jann Buchardt kaldt, så over 20 morgenfriske medlemmer af B.93’s netværk mødte frem – nogle en anelse mere friske end andre, der var jo også mødetid kl. “kvart i kvalme”.

Jann havde flyttet de altid hyggelige timer til klubbens anlæg, og det var en god ide – da vejret viste sig fra sit bedste. Der var jo også visse “corona-regler” som skulle overholdes – også i disse tider skal man jo være pligtopfyldende.

Som du kan fornemme på Facebook-opslaget, startede man med en “morgen-madpakke” på terrassen, og gik derefter til opvisningsbanen – hvor elitespiller og netværksassistent Daniel Barir fortalte om status omkring 2. divisionsholdet.

Bestyrelsesmedlem Ole Ringheim supplerede og gav derefter en melding om status hos vores pige/kvindeafdeling, men mest i vælten var selvfølgelig veloplagte Jann Buchardt, som styrede tingene med fast hånd. Efter en “walk and talk” afsluttede man med en straffesparkskonkurrence, som blev vundet af Søren Hvekstrup, som satte alle sine spark sikkert bag en sagesløs keeper.

Vi bad Jann om en udtalelse (som man kan se på dette topfoto, skulle der lidt overtalelse til fra den kommercielle chef Steen Granager-Simonsen).

Jann Buchardt

– Det måtte blive en succes, med de skønne mennesker jeg har i netværket. De var positive fra start, og det viste sig at være en god ide at gå ud på anlægget – det er ikke sidste gang vi har gjort det.

– Jeg takker alle for en dejlig morgen på B.93, og må igen udtrykke min glæde over disse fantastiske mennesker som støtter op omkring vores netværk. Håber at flere kommer til, og får smagt på den altid gode stemning. Vi har plads – og hjerterum – til endnu flere.

Se mere om B.93 Netværket her.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Claus Vandborg.