Vælg en side

Det er en fornøjelse at bringe jer nyheden om årets sponsor i B.93.

Mejlshede Gruppen / Sesam Låse har igennem mange år støttet B.93. Vi er utroligt glade for den store støtte, vi modtager igennem Mejlshede.

Gert Mejlshede har følgende kommentar til sponsoratet:

Sesam Låse har støttet B.93 i mange år, og gør det ud fra en betragtning om, at det er vigtigt at sikre velfungerende sportsaktiviteter lokalt for borgerne i den nordøstlige del af København, hvor vi selv holder til.

Gert Mejshede

Det gør vi bedst ved at støtte en klub, hvor samarbejde og holdånd er blandt grundpillerne, og hvor der er omsorg og kærlighed for de unge spillere. Kun på den måde kan det lade sig gøre at tiltrække en bred vifte af børn, unge og deres forældre som medlemmer til gavn for både klubben, byen og folkesundheden.

Sesam Låse har ligget på Østerbro siden 1938, først i Randersgade og de sidste mange år på Østerbrogade 120, lige overfor Øbrohallen og Østerbro Stadion. I dag er Sesam Låse en integreret del af Mejlshede Låse på Nørrebro.

Vores kernekunder er små andels- og ejerboligforeninger på Østerbro og Nørrebro, men vores kundespektrum er meget bredt og vores ca. 50 ansatte leverer alle former for sikringsløsninger fra alarm og adgangskontrol, over dørtelefoner, låsesystemer, pengeskabe og rullegitre.

Vi tror på, at kvaliteten blomstrer bedst i et lokalt samarbejde, hvor vi kan få lov til at levere godt håndværk til de kunder, der tror på, at det er billigst og bedst i det lange løb.

Udover at være Guldsponsor i B.93 Erhvervsklub har Sesam Låse også et trøjesponsorat på anfører Martin Heisterberg. Vores kære anfører tilføjer:

Mejlshede / Sesam Låse er en butik med stort lokalt hjerte, og de har en afdeling der ligger lige overfor Østerbro Stadion. De har været min sponsor igennem mange år, hvilket jeg er meget taknemmelig for.

Yderligere oplysninger

Jonas Klausen
Kommerciel direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS
Mobil: 27 50 86 67
jk@b93.dk