Vælg en side

Så er vi klar til at præsentere to nye spillere til vores divisionstrup.

Anton Peterlin

Anton Peterlin er 28 år og er kommet fra HIK hvor han har spillet de sidste par år. Peter er fra USA med både danske og slovenske rødder. Han har spillet i den bedste College række i USA, hvorefter han spillede i Everton, Plymouth og Walsall over 3 1/2 år.

Peter er tiltænkt en rolle på den centrale midtbane hvor han både kan spille 6’eren og 8’eren. Vi har allerede set ham i 2 af vores træningskampe, hvor han har vist gode takter, blandt andet scorede han det afgørende mål til 4-3 over netop hans gamle klub HIK her i weekenden.

Se B.93 TV velkomstinterview med Anton Peterlin herunder.

Kristian Karsum

Den anden spiller er Kristian Karsum.

Kristian Karsum er 22 år og kommer fra Næstved. Han er en rigtig Næstved dreng, hvor han har spillet hele sin fodboldkarriere. I forbindelse med sin uddannelse på DTU i Lyngby, skulle Kristian finde en ny klub, og valget faldt på B.93. Kristian har masser af divisionserfaring allerede, og spiller på den centrale midtbane.

Se B.93 TV velkomstinterview med Kristian Karsum herunder.

Sportschef Frank Nielsen udtaler om tilgangen af de to spillere:

Vi har ønsket at tilføre truppen noget mere rutine og erfaring til det kommende halvår. Den nye turneringsstruktur gør, at vi er nødt til at være med fra starten, derfor ville vi gerne forstærke den i forvejen stærke trup, med nogle nye spillerprofiler. Det mener jeg vi har fundet i de to spillere, som allerede er kommet godt ind i klubben og truppen.”

Yderligere oplysninger

Frank Nielsen
Mobil: 60 64 47 50
frank@b93.dk