Vælg en side

Lørdag ankom en flok forventningsfulde B.93’ere fra 1. holdet til Antalya i Tyrkiet på det kæmpe store hotel Wow Kremlin. Divisionsholdet er afsted med 26 spillere, hvoraf de fire er fra klubbens U17 og U19 hold. Holdet styres af den nye cheftræner Sune Lærkedahl Jensen. Med på turen er også klubbens nye U-13 træner Kim Trier, som vi har lånt til denne tur, da klubbens normale assistenttræner Thomas Skov desværre ikke kunne deltage samt en flok andre vigtige trænere og ledere.

Efter ankomsten sidst på eftermiddagen stod spillerne klar på en dejlig græsbane lige udenfor hoteldøren, og ugens første træning var i gang.

Efter træning var der fællesspisning og derefter møde hvor ugens program og forventninger blev fremlagt. Allerede kl. 22.00 lå spillerne på deres værelser, for i dag søndag har trænerteamet kaldt dem til dagens første træning kl. 7.30, hvor klubbens fysiske træner Michael Myhre lægger ud.

Holdet skal de fleste af dagene træne tre gange om dagen, så det er langt fra en badeferie holdet er på. Se B.93 TV herunder.

B.93 TV – interview med cheftræner Sune Lærkedahl Jensen

B.93 TV – den første træning

B.93 TV – hotellet i Alanya

Yderligere oplysninger

Frank Nielsen
Sportschef
Mobil: 60 64 47 50
frank@b93.dk