Vælg en side

En hilsen fra fanklubbens formand Brian Nehm.

 

Kære alle 93’ere

Jeg vil først og fremmest ønske jer alle et godt nytår.

Vi har taget hul på et nyt kontingent i Fanklubben, sidste år var desværre rigtig skuffende hvor vi havde et medlemstal på under 100, heldigvis er året startet godt med en masse indmeldelse, det håber vi forsætter. Alle med hjerte i B.93 er velkommen til at melde sig ind i Fanklubben uanset om du er en aktiv del af Fanklubben eller blot ønsker at støtte det arbejde vi laver med et medlemskab. Vi forsætter med den attraktive pris på KUN 93 kr. for hele 2020.

Efter nogle rigtig gode år i 16,17 og 18 oplevede vi desværre en stor tilbage gang på “Terrassen” (Fanklubbens ståsted på tribunen, Østerbro Stadion) i 2019, hvor fremmødet til mange kampe desværre var langt under standard, det er vi i Fanklub-bestyrelsen bevidste om, og arbejder hårdt på at vende det i 2020. Vi kan ikke gøre det uden støtte fra alle jer med et hjerte for vores 1. senior hold.

Vi håber at se mange flere ungdomshold på tribunen, hvor vi altid gør vores for at byde dem velkommen og inddrage de unge, både med konfetti, flag og vokal støtte. Så opfordringen herfra til klubbens ungdomstrænere: Send gerne jeres spillere på Østerbro Stadion.

B.93 Fanklub holder sin årlige generalforsamling 22. januar på adressen Sankt Gertruds Stræde 11, 1129 København kl. 19. Her skal vi have styr på fremtiden, så kom og vær med til at danne grundlaget for Fanklubbens arbejde i 2020 – alle er velkomne. Til info kan jeg meddele at vores nye cheftræner Thomas Nørgaard, kommer og fortæller om planerne for den nye sæson.

Søndag 8. marts starter vi på udebane mod en direkte konkurrent om pladsen i top 6, og selvom det er en kort AWAY tur, så laver vi en GRATIS bustur for alle 93ére, vi håber at kunne fylde bussen, så vi kan give spillerne maksimal støtte på stadion, som bliver et stort fodboldbrag. Skriv allerede datoen ned nu, og hold øje med vores Facebook side hvornår vi åbner for tilmeldinger.

Generelt håber vi I vil følge Fanklubben på Facebook, hvor vi holder siden opdateret med det seneste nyt om 1. senior og det arbejde vi laver i Fanklubben.

Vi glæder os til bolden ruller igen – og vi ses på Terrassen.

 

De bedste hilsner

Formand B.93 Fanklub
Brian Nehm

 

Praktisk info

Indmeldelse

  1. Send 93 kr. til Mobile Pay 80064
  2. Bankoverførsel til konto med reg. 5339 og kontonr. 0000345560.

Tifo støtte

Mobile Pay 80064 skriv ”Tifo” i kommentarfeltet.

 

Foto fra B.93’s arkiv.