Vælg en side

B.93 Fanklub afholder generalforsamling tirsdag 22. januar i mødelokalet hos firmaet GEOMATIC, Sankt Gertruds Stræde 10. Det starter kl. 18.30. (Det er kun 5 minutter fra Nørreport Station – det er i samme lokale hvor de har afholdt generalforsamlingen de seneste to år).

Formand for B.93 Fanklub Brian Nehm.

Vi spurgte fanklubbens formand Brian Nehm om hvad programmet bød på:

– Vi er blevet lovet besøg af enten Danny Jung eller Patrick Mtiliga, måske begge. Som altid vil der blive mulighed for at høre om forårets planer, og måske lidt nyt om truppen, ydermere er generalforsamlingen i år er vigtigt, efter et par rigtig gode år i 2016 og 2017 oplevede vi for første gang siden vores start i 2013 nedgang.

– Vi havde et historisk lavt medlemsantal trods et medlemskab kun koster 93 kr. Folk blev væk fra stadion, om det skyldes manglende resultater på banen, eller kamptidspunkter vides ikke, men det kunne vi tage en debat om til generalforsamlingen. så vi i samlet flok kan finde ud af hvordan vi bedst mulig kan støtte B.93’s 1. senior.

– Jeg har som formand kæmpet hårdt i 2018 for at holdes vores fanklub/forening i gang, men må sande at der er brug for flere kræfter/hjælp på tribunen, så derfor er der lagt to modeller op til generalforsamlingen:

  1. Vi vælger tre nye bestyrelsesmedlemmer som aktivt vil være tilstede til kampene og være med i alt det praktiske på kampdage.
  2. Vi holder foreningen ”kunstigst” i live, og tager tingene som det kommer uden forventninger, og skal bare bruge tre som vil stå som bestyrelsesmedlemmer.

Fanklubben er vigtig for B.93 bedste herrehold, og spillerne har ofte udtrykt deres begejstring for støtten.

Så alle med en kærlighed til B.93, er velkommen til at kigge forbi – tag endelig venner, kollegaer og familie med.

Husk du allerede i dag kan melde dig ind i fanklubben, blot ved at sende 93 kr. på Mobile Pay nr. 80064 (skriv dit navn i tekstfeltet).

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra fanklubben.