Vælg en side

U18 Piger DM holdet og B.93 Akademiet er igen leveringsdygtige. Viktoria Einsbor er nu også en del af 1. Kvindesenior truppen.

 

Tidligere er Frederikke Troldborg og Ida Tommerup blevet forfremmet til 1. Kvindesenior truppen. Vi er glade for at fortælle om endnu en dygtig spiller fra U18 Piger DM holdet, der er blevet en del af B.93’s bedste kvindehold. Her får du udtalelserne fra cheftræner Rasmus Good og Viktoria selv.

Rasmus Good

– Einsbor har trænet fuldt med siden opstarten og har responderet godt på det. Hun er faldet godt til i truppen og rykker sig en lille smule til hver træning. Hun er utrolig opsøgende, når det kommer til at tilegne sig ny viden og blive bedre.

– Vi er så heldige at vi får filmet vores træning hver gang og hver dag bruger hun tid på video, hvor hun evaluerer og stiller spørgsmål til hvordan hun kan gøre ting bedre og anderledes. Indlæringsevne er et af de helt store punkter vi kigger på i vores rekruttering og her er Einsbor god.

– Vores fysiske træner siger også, at hun passer godt på sin krop, lever sundt og passer sin træning godt, så de ting slået sammen, har vist os at Einsbors potentiale er til meget mere, end hvad hun kan nu. Derfor har vi valgt at rykke hende op i truppen fast.

– Hun kommer som udgangspunkt til at spille kampe med U18, men som vi ved, så kan ting gå meget stærkt i denne klub. Hun fik sin første uofficielle senior kamp mod et Kvindeliga hold i går, i form af HB Køge, hvor hun var meget tæt på at score og viste sig fint frem offensivt. Det var med til at gøre beslutningen endelig.

– Igen er det et skulderklap til vores akademi og de mennesker vi har der, at vi rykker en spiller op. Vi kunne lige så godt tage en spiller udefra, men vi vil meget hellere kigge til vores eget akademi først, da det er den letteste vej til førsteholdet lige nu, i og med at træningsmetodik og spillestil er den samme.

– Der er mange gode spillere dernede, så seniorspillerne skal også rykke sig hver dag, ellers står der meget hurtigt spillere og puster dem i nakken, hvilket jo er hele tanken med akademiet.

Viktoria Einsbor

– Jeg er meget glad for at være rykket fast op i senior truppen.

– Jeg har trænet med hos senior de sidste to uger og jeg synes, at det er virkelig god træning og nogle meget søde piger.

– Jeg glæder mig fortsat meget til at være en del af truppen og arbejde med det talentfulde trænerteam.

Topfoto og sakset portræt: Privat