Vælg en side

Josephine Visted Nielsen er ny i 1. Kvindesenior truppen. Josephine har senest spillet i fra BS 72 i Albertslund og har tidligere optrådt for Skjold Birkerød, BSF, FC Nordsjælland og FC Bella.

Vi har indhentet udtalelser fra Josephine og cheftræner Rasmus Good.

Josephine Nielsen

– Jeg valgte at skifte til B93, da jeg stadig har ambitioner om at spille fodbold på højeste niveau, og dermed komme til en klub med fokus på udvikling af holdet samt de enkelte spillere.

– Jeg vil gerne udfordre mig selv både fysisk og mentalt, hvilket jeg vil tror på at jeg ville kunne gøre i det miljø der er blevet skabt i B.93.

– Jeg kendte i forvejen mange af pigerne fra holdet samt cheftræner Rasmus Good og vidste derfor at kvaliteten omkring holdet samt på banen ville være højt.

– Jeg fik et godt førstehåndsindtryk, pigerne tog godt i mod mig og det samme gjorde trænerstaben.

– Jeg har ikke spillet fodbold på det niveau i nogle år, så det har været en hård start, men der er blevet taget godt hensyn til det, hvilket har gjort at jeg har kunnet presse mig selv fysisk uden skader.

– Mine forventninger er at jeg kommer hurtigt op på mit gamle niveau og bygger yderligere på, og derved kunne bidrage til at vi som hold kan rykke op i den bedste række i landet.

Rasmus Good

– Josephine er en spiller vi kender rigtig godt fra hendes tid i FC Nordsjælland og før det i BSF.

– Nu har hun har haft et par år på lavere niveau, så det største spørgsmålstegn var selvfølgelig om hun kunne tilpasse sig niveauet og om hun fysisk kunne være med.

– Men hendes fysiske data fortæller os at hun sagtens kan begå sig på 1. divisions niveau og så handler det om at finde ud af hvor meget mere vi kan presse ud af hende, i forberedelserne til at kunne begå sig fysisk på Kvindeliga niveau.

– Hendes hoved er hendes største styrke. Hendes spilintelligens er meget høj, hun er meget rolig og utrolig lærevillig. Personligt er hun også på et punkt nu, hvor hun har fundet en ro i hende selv og er mere afklaret med hvem hun er.

– Det er en ro som smitter af på truppen, så på rigtig mange punkter passer hun rigtig godt ind i miljøet og vores måde at arbejde på. Teknisk er hun rigtig godt med, så nu handler det om at vi får løftet hende dagligt, så både hun og vi får det meste ud af hinanden.

– Hun kommer til at hjælpe os i kampene og hun skal ikke vænne sig til spillestil, træningsmetodik og lære en helt ny trænerstab at kende, fordi hun kender stort set alle i forvejen, med enkelte undtagelser. I spillertruppen kender hun også rigtig mange, så vi føler ikke nødvendigvis at det er en “ny” spiller, men at det er en spiller som er kommet tilbage.

– Josephine overtager nummer 17, fra Cathrine Graversen som nu spiller på fuldtid på Cypern og før hende Hannah Holgersen som spiller i Kvindeligaen for AGF, så det er et nummer som har betydet en hurtig udvikling.

– Vi håber på at Josephine kan bygge videre på trøjens historie og efterlade trøjen et bedre sted end da hun kom, når det en dag er hendes tur til at give den videre til en anden.

Læs mere om Josephines karriere på hendes spillerprofil side.

Topfoto og portrætfoto: Rasmus Lykke.