Vælg en side

Emilie Schrøder er ny målvogter i 1. Kvindesenior truppen.

 

Cheftræner Rasmus Good introducerer Emilie her, ligesom vi har fået Emilies egne ord på de nye udfordringer i B.93.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Vi er glade for at få Emilie Schrøder ind, fordi jeg personligt synes hun er en meget undervurderet målmand. Hun er en konceptspiller, som er dygtig med fødderne og vant til at spille med meget høj bagkæde, sweepe bolde og deltage i 3-mandsopbygning tæt på modstandernes banehalvdel, så hun fungerer ofte som en ekstra markspiller.

– Hun er utrolig læringsparat og frygtløs, som er en stor fordel for hende. Hun er meget ung, men på banen meget moden og spiller med stort mod.

– Hun er uddannet i den spillestil vi praktiserer her, så hun kan indgå naturligt fra dag 1. På den måde er der ikke en transitionsperiode.

– Hun er en dygtig målmand, som vi har glæde af hele næste sæson før hun skal på College i Rio Grande Valley, Texas. Hun kommer til at give meget til træningskulturen og så er hun er værdispiller, som udlever vores værdier i hverdagen.

Emilie Schrøder udtaler

– Jeg valgte at starte i B.93 da det er vigtigt for mig at være i et miljø hvor der er fokus på udvikling og uddannelse, og hvor der samtidig er plads til at modnes og blive klogere.

– Efter min første tid i klubben har jeg en klar fornemmelse af at der netop er sådan et miljø i klubben og på holdet. Jeg håber på at kunne bidrage til et godt trænings- og læringsmiljø, hvor der er plads til at hjælpe hinanden og snakke om forskellige løsningsmuligheder.

– Derudover kommer jeg med en masse energi og gå på mod, og jeg er altid klar til både at suge til mig af andres viden og erfaringer og også lærer fra mig.

Topfoto og portrætfoto: Tage Majland.