Vælg en side

UEFA holdt – i samarbejde med FCN og DBU – seminar og workshop onsdag 23. januar. Det fandt sted på Right To Dream Park i Farum – og fra B.93 deltog Nicolai Kaas Nordstrøm og Claus Vandborg i deres roller som henholdsvis kommerciel direktør og kommunikations- og pressechef. Hele dagen og aftenen foregik på engelsk.

Dagen bød på syv timers arbejde, hvor man bl.a fik debatteret nye kommercielle muligheder, eksponering og profilering fremadrettet. For B.93 holdt Claus to indlæg, hvor han bl.a fortalte om hvilken måde B.93 ønskede at eksponere kvindefodbold, med streg under de værdier som B.93 har – både med deres eliteherrer og kvinder, og hvordan klubben ønsker at lancere sig fremover. Der blev også talt om ny sponsor til 3F Ligaen og fremtiden for kvindefodbolden.

UEFA tog den danske vinkel med sig til deres arbejdsgruppe, og vender tilbage til Danmark medio februar, hvor B.93 naturligvis deltager igen. Der vil klubbens repræsentanter fortælle om deres visioner med deres bedste kvindehold.

Et spændende projekt og mange spændende (positive) udfordringer for vores klub. Vi vil naturligvis følge det spændende initiativ på webredaktionen.

Foto fra UEFA.