Vælg en side

Silje Simonsen kan nu også kalde sig kontraktspiller i B.93. Stort tillykke.

Silje Simonsen og cheftræner Rasmus Good fortæller i dette B.93 TV interview om samarbejdet. Se flere kontrakter blive skrevet under af 1. Kvindesenior spillerne Julie Pauludan MadsenLinnéa Borbye. Anna KarlssonEmilie Normann LanghornNicoline Lieber Heilstrup og Sofie Thrige Andersen. Vanessa Karungi, Lúcia Leila José Moçambique og Omewa Joy Ogochuckwu har tidligere skrevet under på kontrakter.

B.93 TV: Se Silje Simonsens reaktion på kontraktunderskrivelsen

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Silje er en spiller som har nogle tydelige spidskompetencer i sin fart, hendes afslutninger og indlæg. Derudover er hun utrolig stærk 1v1 defensivt. Det er en spiller som man altid kan stole på giver alt hvad hun har for holdet begge veje.

– Som person er hun meget ydmyg, omsorgsfuld, har fødderne solidt plantet på jorden og så er hun meget struktureret.

– Silje giver rigtig stor værdi til holdet både på og udenfor banen. Hun kan godt have en tendens til at undervurdere sig selv og hvor god hun i virkeligheden er.

– Da vi kom til klubben havde hun aldrig scoret et mål i senior fodbold og havde en overbevisning om at hun kun var god defensivt, samt ikke nogen særlig dygtig spiller teknisk.

– Alt det har ændret sig, hun har nu scoret 10 mål for klubben i tællende kampe det seneste 1,5 år og har løftet sig helt vildt teknisk og på hendes spilforståelse. Hun forstår at udfylde mere komplekse taktiske roller, men gør det heller ikke sværere end det er, hun forsøger altid at gøre det så simpelt og godt som muligt samtidig med at hun er utrolig disciplineret.

– Alt dette gør jo at hun er blevet en spiller som er meget betydningsfuld og vigtig for hvordan holdet klarer sig, så derfor er det en vigtig spiller for klubben at skrive kontrakt med og noget vi er rigtig glade for.

Silje Simonsen udtaler

– For mig er det uden tvivl et skulderklap at blive tilbudt en kontrakt her i B.93. Jeg ser det som en anerkendelse fra trænerteamet, og det bekræfter mig også i, at de tror på mig, og at de tror på, jeg kan udvikle mig og blive bedre.

– Samtidig giver det også en følelse af, at al den tid samt det hårde arbejde, man har lagt i fodbold, nu bliver belønnet.

– Derudover betyder det selvfølgelig også en del for mig, eftersom det for mig er en milepæl, der nu er nået. Jeg har ikke før været på kontrakt, så at jeg bliver tilbudt en i en klub, hvor jeg er glad for at være, og som jeg synes har gang i et spændende projekt med gode udsigter, er rigtig dejligt.

– Socialt er det et skønt sted at være, da der er plads til alle, og ambitionsniveauet er højt. Vi er der alle for det samme, hvilket bidrager til et godt træningsmiljø, hvor udvikling er i fokus.

– Afslutningsvist synes jeg, at det faktum, at kvindeafdelingen i B.93 nu uddeler kontrakter til spillerne er et skridt i den rigtige retning, og det er jeg taknemmelig for at være en del af.

Topfoto og portrætfoto af Silje Simonsen: Rasmus Lykke fra LokalUpdate. Portrætfoto af Silje Simonsen og Rasmus Good: Christian Midtgaard. 
B.93 TV reportage v) Rasmus Lykke fra LokalUpdate.