Vælg en side

B.93 1. Kvindesenior har valgt at rykke Signe Mertins op fra U18 Piger holdet.

Vi fik udtalelser fra hovedpersonen selv og cheftræneren.

Signe Mertins

– Jeg er rigtig glad for at blive rykket op.

– Det er en stor anerkendelse at få, og det giver mig en masse gå på mod at vide at klubben tror på mig.

– I efteråret vil jeg gerne øge mit niveau imens jeg falder til i et seniormiljø. Så det handler om at finde en balance, hvor jeg især kan tage rigtig meget læring til mig fra mine dygtige holdkammerater og trænere.

– Jeg forventer af mig selv at jeg kommer til at udvikle mig rigtigt meget.

– Derudover forventer jeg, at vi med holdet går ud i 1. Division og beviser endnu en gang at vi høre til i toppen. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og til at vise hvad truppen kan.

Rasmus Good

– Signe er en spiller jeg har glædet mig rigtig meget til at få fast op i truppen.

– Med Sarah Jankovska i truppen, gav det god mening at hun gjorde året færdig på U18 og nu er der helt naturligt plads til at hun kan få en rolle hos os.

– Hun er en spiller som er utrolig alsidig, hendes spilintelligens er høj sammen med hendes tekniske niveau. Spillestilen er indgroet i hende, så hun har meget mere erfaring i den end mange af vores nuværende spillere i truppen.

– Signe har en god fart som gør at hun kan dække mange forskellige positioner, hun kan vel dække alt andet end stopper positionen i virkeligheden, på grund af den alsidighed hun har og den spilforståelse hun har.

– Verbalt tager hun allerede ansvar når vi har hende med. Vi kan altid høre hende og det gør hendes holdkammerater trygge ved hende og så falder hun utrolig godt ind i gruppen socialt.

– Hendes menneskelige egenskaber er fantastiske, jeg har aldrig oplevet nogen som ikke er blevet positivt påvirket af at have hende omkring sig, hendes sociale kompetencer er på et højt niveau.

– Signe er den femte spiller vi rykker op fra vores 2003 årgang, hvilket er fantastisk for os og er et resultat af rigtig godt arbejde i akademiet, men også af Hvidovre IF og FCN hvor hun var indtil vinter, hvor hun kom ind på vores U18 hold.

– Det bekræfter stadig at vi er på vej i den rigtige retning og at vi stadig arbejder i tråd med vores vision om at akademiet skal være den primære fødekæde til vores førstehold.

Bonusinformation

Signe spiller på midtbanen og får trøje nr. 18.

Oprykningen sker med virkning fra 1. juli.

Topfoto og portrætfotos Signe Mertings og Rasmus Good: Christian Midtgaard.
Skrevet af Claus Vandborg.