Vælg en side

Nicoline Lieber Heilstrup og cheftræner Rasmus Good giver i dette interview deres syn og perspektiver på samarbejdet i forbindelse med “Nisse” kontraktunderskrivelse.

Nicoline Lieber Heilstrup er nu den femte spiller, som B.93 skriver kontrakt med i januar 2022. Cheftræner Rasmus Good og Nicoline selv fortæller her om tankerne i den forbindelse. Se flere kontrakter blive skrevet under af 1. Kvindesenior spillerne Julie Pauludan MadsenLinnéa Borbye. Anna KarlssonEmilie Normann Langhorn og Sofie Thrige Andersen. Vanessa Karungi, Lúcia Leila José Moçambique og Omewa Joy Ogochuckwu har tidligere skrevet under på kontrakter.

B.93 TV: Se Nicolines reaktion på kontraktunderskrivelsen

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Nisse er en utrolig vigtig brik i dette projekt.

– Hun har en spidskompetence i form af hendes lange spil, som er meget sjælden i kvindefodbold, også på Champions League niveau. 
Hun er vores anfører og leder ved eksempel og udstråling.

– Det er en spiller som er uddannet i vores måde at træne og spille på siden U18, så hun er en af de bedst uddannede i denne stil.

– Det er en vigtig underskrift vi har sikret os her og viser et commitment fra både klubben og Nisse om at vi tror på hinanden.

Nicoline Lieber Heilstrup udtaler

– Jeg er glad for endelig at kunne sige at jeg har skrevet under på min første kontrakt med B.93. Det betyder ekstremt meget for mig, nu at kunne bliver belønnet på denne måde.

– Det er et kæmpe skulderklap og en personlig milepæl jeg har nået.

– Der ligger flere forskellige grunde til, min underskrift på kontrakten. 
Staben er enormt dygtige, til alt det arbejde de udfører. 
De sørger for, at hver enkelt spiller får den udvikling og opmærksomhed, som der er brug for, samtidig med at hele truppen, kan få det maksimale ud af træning og kunne udvikle vores spil hver eneste dag.

– Mine holdkammarater kan jeg ikke andet end at rose. Vi har et enormt godt sammenhold både på og udenfor banen.

– Alt set i bakspejlet, er jeg enormt stolt af, at være en del af dette hold. Jeg er det helt rigtige sted i min karriere lige nu. Nå man træder ind ad døren til klubben, er det som at være hjemme.

Topfoto af Nicoline Lieber Heilstrup: Rasmus Lykke fra LokalUpdate. Portrætfoto af Nicoline Lieber Heilstrup og Rasmus Good: Christian Midtgaard. 
B.93 TV reportage v) Rasmus Lykke fra LokalUpdate.