Vælg en side

B.93’s ligakvinder har forstærket sig med den rutinerede forsvarsspiller Sofie Gedsted Thrige Andersen.

 

Hun er en 23-årig midterforsvarer, der i 2019 spillede for 1. divisionsklubben Aarhus 1900 og tidligere i Team Viborg spillet har både U18 DM og i den daværende 3F Liga.

Thrige kan tilføre holdet rutine efter mange år på højt niveau. Blandt hendes forcer at have overblik i forsvaret ved at læse spillet, og så bevarer hun roen i pressede situationer.

Hun er kommet B.93 i vinterpausen, da hun er flyttet fra Jylland til København for at studere.

Sportschef Lars Møller:

– Sofie er en fin forsvarsspiller, der skærper konkurrencen i midterforsvaret, og vi glæder os meget til at se hende udleve sit store potentiale i B.93.

Cheftræner Anders Vang:

– Thrige er en god spiller, som spiller med en fin ro på bolden. Hun har et godt hoved, og en personlighed, som gør hende nem at arbejde med.

– Der er altid en tilpasningsperiode, når man kommer som ny spiller, men min fornemmelse er, at Thrige hurtigt har fundet pigerne og omvendt. Jeg glæder mig til at se hendes udvikling de næste måneder, når hun bliver fast integreret i miljøet.

Sofie Gedsted Thrige Andersen:

– Det er spændende at være her. B.93 er et godt step op for min udvikling, fordi hele miljøet er seriøst, og der er et ambitiøst mål om at rykke op i Gjensidige Kvindeliga. Og så er jeg stor tilhænger af holdets spillestil med at holde på bolden og dominere kampene.

– Jeg forventer nogle tætte kampe i Kvalifikationsligaen, men vi har et talentfuldt hold, som bør kunne rykke op.

Af Tage Majland
Foto Tage Majland