Vælg en side

På transfer deadline dag i mandags fik 1. Kvindesenior en ny spiller til truppen. Mød Ramat Ohunene Abdulkareem fra Nigeria.

Hun kommer til B.93 fra den tyrkiske klub Atasehir Belediye Spor og lander i Danmark og har første træningsdag med holdet i morgen torsdag. Ramat får trøje nr. 19 i truppen.

Rasmus Good udtaler

– Dette er en spiller vi har fulgt igennem noget tid nu og man har på det nigerianske landshold og i Atasehir Belediye Spor kunnet se at hun virkelig kan tilføre os et ekstra niveau på midtbanen.

– Vi er utrolig glade for at kunne præsentere hende. Det er en stor signing for os.

– Hun kommer med en masse power, fart og så kan hun dække store områder. Det er en spiller som evner at spille i et højt tempo, som er svær at tage bolden fra, samt utrolig stærk 1v1 defensivt.

– Hvis vi kan få det frem og hjælpe hende med at bygge yderligere på, så kommer hun til at give os en masse værdi og give os muligheden for at have bolden endnu mere og hjælpe so med at stoppe omstillinger.

– Offensivt har vi set at hun evner at være rolig og kampafgørende med hendes pasninger og afslutninger, så det er virkelig en spiller som kan hjælpe os, hvis vi er dygtige til at få hende integreret i truppen hurtigt.

Ramat Ohunene Abdulkareem udtaler

– My name is Ramat Ohunene Abdulkareem, I’m from Nigeria and 22 years of age.

– I chose to move to B.93 because I want to play in an European side and I’m a kind of player that hate losing, even when i know I can’t win always. But I try to win as much as I can.

– I want to be a great plus to B.93 and also qualifying to the top league that will fulfill my joy.

– I like to keep possession when playing and also to attack. I’m strong and I don’t get tired. At every time I’m ready to play and take instructions from coach.

Se mere om Ramat på hendes spillerprofil.

B.93 TV: Velkomstinterview

Topfoto og portrætfoto af Ramat Ohunene Abdulkareem: Rasmus Lykke fra LokalUpdate. Portrætfoto af Rasmus Good: Christian Midtgaard. B.93 TV interview v) Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk.