Vælg en side

Freja Lähteenmäki følger med Linnéa Borbye til Sundby for at indfri ambitionerne med at spille i landets bedste række.

Det drejer sig om Freja Lähteenmäki, som tager turen til til Sundby sammen med Linnéa. Til info rykkede Sundby op fra B.93’s række – et point foran B.93. Det hører dog med til historien at Sundby havde sikret sig oprykning, inden B.93 slog dem 3-0 i næstsidste kamp.

Vi fik et par udtalelser fra hovedpersonerne.

Freja Lähteenmäki udtaler

– Jeg er meget taknemmelig for min tid i klubben og den måde jeg er blevet taget imod af ledelse, trænere og af holdet.

– B.93 har siden første dag føltes som et hjem for mig her i Danmark, så jeg kommer se tilbage på min tid i klubben med et varmt hjerte.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Freja har været en lederskikkelse med en masse livserfaring og fodbolderfaring, som har været godt for vores miljø.

– Hun har en stor aktie i at holdet har løftet sit kollektive præstationsniveau så meget som det har, med hendes kommunikationsevner, mindset, professionelle tilgang og selvfølgelig hendes fodbold niveau.

– Vi har været utrolig glade for at have hende og hun fortjener at afprøve sig i Kvndeligaen. Hun udtrykte at hun nu er på et punkt i hendes liv, hvor hun er 25 år, ved at være færdiguddannet, så hvis fodbold skal spille en stor professionel rolle i hendes liv, så er det nu hun skal prøve det.

– Vi håber hun lykkes med at slå igennem i ligaen, ønsker hende alt held og lykke og takker hende for hendes store indsats og det hun har præsteret for klubben og holdet.

Renskrevet af Claus Vandborg.
Alle fotos af Christian Midtgaard.