Vælg en side

1. Kvindesenior fortsætter sin spændende rejse med at udvikle miljøet og tilknytter ny endnu en udenlandsk spiller til truppen.

Rasmus Good fortæller:

Vi har tilknyttet María Sol Benzaquén på en fri transfer fra den argentiske klub Club Atlético Platense. Hun får nummer 3. Se truppen her.

María Sol Benzaquén udtaler

Engelsk
– I came to Denmark in August in order to play football and share with my family.

– A family friend recommended me to try in B.93, because he thought it could be a good place for me.

– My first impression was that it was a very professional club with a strong set-up around the team and very good possibilities to develop.

– The team is young and ambitious. I think it is a very good and united group, and I am happy to be part of it.

– I hope I can contribute with my professional experience with 5 years playing football in the best Argentinian League and I hope we can finish at the top and play in the highest level in Denmark. The team has the skills for it in my opinion.

Dansk
– Jeg kom til Danmark i August så jeg kunne spille fodbold og være hos min familie.

– En familie ven anbefalede mig at prøve B.93, fordi han tænkte det kunne være et godt sted for mig.

– Mit førsteindtryk var at det var en meget professionel klub med et stærkt set-up omkring holdet og gode muligheder for at udvikle sig.

– Holdet er ungt og ambitiøst. Jeg synes det er en rigtig god gruppe med godt sammenhold og jeg er glad for at være en del af det.

– Jeg håber jeg kan bidrage med min professionelle erfaring, med 5 års erfaring fra den bedste argentinske liga og jeg håber vi kan slutte i toppen og spille på det højeste niveau i Danmark. Holdet har færdighederne til at gøre det efter min mening.

Rasmus Good udtaler

– Timingen er rigtig god i forhold til Sol.

– Med Kristine Lindgaard ude, med hvad vi regner med er en længere skade, var vi sårbar på antal på stopper positionen, så vi har valgt at tage Sol ind både af den grund, men også fordi hun har noget spændende i sig og et potentiale som vi gerne vil se hvor langt vi kan tage.

– Fysisk ser det godt ud, på fart ser det rigtig fint ud, hendes individuelle tekniske færdigheder er på et godt niveau og i luftspillet er hun rigtig stærk, men det største plus i bogen er hendes mentalitet.

– Hun går ind til alt vi laver 110%, hun arbejder meget hårdt for at lære og vise sig frem. Hun har en meget professionel tilgang til træning og holdets andre aktiviteter, som vi gerne vil fremelske i kulturen.

– Vi ved hvor hurtigt spillere udvikler sig i vores miljø, så vi tror at dette kan blive rigtig godt og så er hun ovenikøbet en venstre benet stopper/venstre back og det er noget vi ikke har og som er meget svært at finde i Danmark.

– Lige nu taler hun kun spansk, meget lidt engelsk, så hun kommunikerer mest med trænerstaben hvor Derk Droze taler flydende spansk og både jeg selv og Pelin kan lidt spansk, men hun lærer mere engelsk gradvist, så der er også lidt en sprogbarriere som vi skal have nedbrudt.

– Men vi kan mærke at hun forstår vores måde at spille på lidt bedre hver dag, hvilket ikke er let som ny spiller, så når hun bliver mere komfortabel i spillestilen og mere integreret i truppen og sproget, så tror jeg vi har en meget værdifuld spiller.

Læs mere om María Sol Benzaquén på hendes spillerprofil.