Vælg en side

B.93 har valgt at rykke Louise Tscherning fra U18 holdet op i senior truppen permanent.

 

Vi bad om udtalelser fra cheftræner Rasmus Good og spilleren selv.

Rasmus Good

– Loui har trænet med de sidste par uger og været meget overbevisende i hendes præstationer. Hendes niveau har været godt, hun har overrasket positivt på indlæringsevne og præstationsniveau. Hun har haft to kampe nu, mod de to bedste hold vi har mødt i 1. division, Sundby og HG.

– Hun skal lære en masse og hun får to fantastiske læremestre i Jul og Nisse, som kontinuerligt leverer på et rigtig højt niveau. Hun minder vel egentlig meget om Nisse, utrolig rolig med bolden på fødderne og et godt blik for spillet, men har også den fantastiske evne at hun kan lave fremspil med begge fødder med god kvalitet.

– Hun har et stort fysisk mod og er god på hovedet, men skal nu lære at forsvare på senior niveau, hvor det hele går en del stærkere og angriberne er meget klogere end i U18 rækken.

Louise Tscherning

– Det virkelig fedt at skulle rykke op til senior truppen. Jeg ser det som en anerkendelse og en god mulighed, for at udvikle mig i mit spil, og øge mine fodboldmæssige kompetencer.

– Mine forventninger er udvikling, at komme ind i et godt fællesskab og at kunne spille fodbold på højt plan. Jeg håber på at få så meget spilletid som muligt, da det er en trup med mange dygtige spillere.

Bonusinformation

Louises position er forsvar. Hun kommer til at spille i trøjenummer 5 og er højrebenet.

Læs mere på Louises spillerprofil side.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.