Vælg en side

Den næste i rækken af nye kontraktspillere på 1. Kvindesenior er angriberen Linnéa Borbye. En signing, som både Linnéa og trænerteamet er særdeles glade for.

Linnéa Borbye fortæller i videoen herunder om sine tanker i forbindelse med kontraktunderskrivelsen. Se flere kontrakter blive skrevet under af 1. Kvindesenior spillerne Julie Pauludan MadsenAnna Karlsson, Emilie Normann Langhorn, Nicoline Lieber Heilstrup og Sofie Thrige Andersen. Vanessa Karungi, Lúcia Leila José Moçambique og Omewa Joy Ogochuckwu har tidligere skrevet under på kontrakter.

B.93 TV: Se Linnéas reaktion på kontraktunderskrivelsen

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Vi er utrolig glade og stolte over at skrive kontrakt med Linnéa. Hun er en spiller som har færdighederne til at være kampafgørende. Især hendes acceleration, sprint hastighed, agility, koblet med hendes 1v1 færdigheder både offensivt, men også defensivt i forhold til genpres og holdpres, gør at hun kan give os rigtig stor værdi.

– Hun har været en vigtig brik i dette projekt siden vi kom til for halvandet år siden og begynder også at tiltrække konkret Kvindeliga interesse, så det er naturligvis en utrolig glædelig ting for projektet at vi kan sikre os hendes underskrift.

– Hun er meget dedikeret til at bygge noget her, sammen med os og det er vi meget stolte af.

– Linnéa har et stort potentiale, som vi skal gøre alt hvad vi kan for at få forløst. Med de spidskompetencer hun har, kan hun nå virkelig langt hvis hun forvalter det rigtigt på og udenfor banen.

– Hun er en spiller jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med i to år nu, og man kan virkelig mærke at hun er ved at danne sin identitet som spiller og menneske, hvilket er en proces, som smitter meget positivt af på hendes præstationer på banen i takt med at hun bliver afklaret.

Linnéa Borbye udtaler

– Jeg har skrevet under på en kontrakt med B.93 frem til sommer.

– Det har en stor betydning for mig, at klubben vil satse på mig.

– Jeg har valgt at skrive under, da de vigtigste motivationsfaktorer bliver opfyldt i klubben.

– Meget spilletid, en trænerstab som tror på mig og dygtige holdkammerater, som hver dag gør mig bedre, og som jeg derudover også har det rigtig godt med uden for banen.

Topfoto: Rasmus Lykke fra LokalUpdate. Portrætfoto af Linnéa Borbye og Rasmus Good: Christian Midtgaard.
B.93 TV reportage v) Rasmus Lykke fra LokalUpdate.