Vælg en side

B.93’s bedste kvindehold har også fået tilgang af angriberen Linnéa Borbye. Kom tættere på Linnéa her.

 

Vi har fået udtalelser fra cheftræner Rasmus Good og hovedpersonen selv om skiftet til B.93.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Linnéa har færdigheder til at være kampafgørende, hendes løb i feltet er en af hendes helt store spidskompetencer, hun har en god fornemmelse for timing og så afslutter hun godt. Hun er rolig foran mål.

– Hun er meget ambitiøs og man kan også få indtrykket af at hun er arrogant på banen, men det er en positiv arrogance som jeg ser det, fordi hun stiller rigtig høje krav til sig selv og hun er ikke en arrogant pige som person. Hun har en stor selvtillid og tiltro til sig selv.

– Linnéa er som mange kampafgørende spillere. Hun kan forsvinde helt ud af en kamp, men lige pludselig er hun der og så gør hun meget ondt på modstanderne.

– Angribere har perioder hvor alt de rører ved bliver til guld, såvel som det modsatte, så det kræver en stærk personlighed og modstandskraft, hvilket hun har.

– Hun er god for miljøet fordi hun ikke stiller sig tilfreds og presser dem omkring sig, hvilket er meget vigtigt i en trup og et præstationsmiljø, hvor det handler om hele tiden at forbedre sig og skubbe til overliggeren.

Linnéa Borbye udtaler 

– Jeg valgte at starte et nyt kapitel op hos B.93 for omtrent en måned siden. Dette bunder i at jeg er et sted nu, hvor dét jeg skal bruge er udvikling.

– B.93 er en klub med høje ambitioner både for holdet, men også for den enkelte spiller. Jeg er gået ind med mentaliteten at udvikle mig som holdspiller, individuel spiller og som menneske. Her så jeg et godt match mellem B.93 og jeg.

– Min start i klubben har været god, da jeg er blevet taget rigtig godt imod af mine holdkammerater. På det fodboldmæssige er træningerne strukturerede, varierende og har afspejlet en kultur, hvor udviklingen vægtes mest.

– Her bliver der brugt tid på den enkelte spiller og på holdet som helhed. Jeg kan mærke at mine relationer begynder at blive bedre og at mit eget niveau begynder at vise sig mere.

Topfoto og portrætfoto: Tage Majland.