Vælg en side

B.93’s ligakvinder har forstærket truppen permanent med et af klubbens største talenter: Sofie Bredgaard tegner kontrakt med B.93 og bliver rykket fast op på 1. seniorholdet.

 

Hun er netop fyldt 17 år og er et af de allerstørste offensive talenter i dansk pigefodbold.

Sofie er delt topscorer i U18 DM Ligaen med 15 mål, selv om hun ikke engang spillede alle efterårets kampe for B.93 U18 DM Piger, fordi fik debut på seniorholdet og spillede 7 kampe i 3F Ligaen. Angriberen scorede i sin 3F-debut på Østerbro Stadion mod Odense Q.

Hun står noteret for i alt 21 landskampe (U16/U17), hvor hun har scoret 6 mål, og har været udtaget til U19-landsholdet.

Cheftræner Anders Vang, der også var træner for Sofie på B93 U18 DM, glæder sig

– Sofie er et af de største talenter i klubben og leverede imponerende flot i efteråret, som også gav hende debut i 3F Ligaen. Hun er en ener, som kan noget helt specielt, selv om hun stadig er ung og skal tilvænne sig seniorfodbold. Jeg er dog helt sikker på, at det med hende bliver en hurtig proces, som allerede blev skudt i gang før jul.

– Det glæder mig meget at se endnu et af klubbens store talenter indgå på klubbens førstehold. Sofie er trods sin unge alder helt sikkert en, vi kan forvente os meget af på både kort og længere sigt.

Sofie Bredgaard er stolt over at være nået så langt

– Jeg er utrolig glad og stolt over at have skrevet under på kontrakten med klubben. Jeg har kæmpet virkelig hårdt for at nå hertil, så det er rigtig dejligt, at det hårde arbejde belønner sig.
– B.93 er en klub, jeg er utrolig glad for, at være en del af, så det er meget dejligt, at jeg stadig kan være en del af setuppet her. Jeg glæder mig til at forsætte med det hårde arbejde, og forhåbenligt vil det ende ud i noget godt i løbet af sæsonen!

Sportschef Lars Møller ser enorme muligheder for den unge angriber

– Sofie er en fantastisk teknisk fodboldspiller, som igennem flere år har vist, at hun kan være med på allerhøjeste pigeniveau i Danmark. Hun har gennem årene været med på samtlige DBU-tilbud og -pigelandshold.

– Sofie kan nå enormt langt, hvis hun kan holde sig skadesfri. Hun er virkelig ærgerrig og har med rette sat sig høje mål for sine fremtidige præstationer.

– Vi vil i B.93 gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe hende på rette vej med hendes drømme – og vi vil fortsat lægge flere lag på denne diamant.

– Hendes evner med bolden er eminente, hun har et fantastisk spark med højre ben, hun er enormt god til at skære ind foran modstanderen efter en dribling, hun har mange facetter i sit spil – og vigtigst af alt higer hun konstant efter at blive en bedre fodboldspiller, end hun allerede er.
– Sofie er bestemt et af de allerstørste offensive talenter i dansk pigefodbold.

Med Sofie Bredgaard har B.93 inden for det seneste år rykket fire spillere fra U18 DM op i 1. seniortruppen. De øvrige er Selma Svendsen, Bjørg Godvin og senest Julie Falkebo.