Vælg en side

Læs om den stærke midtbanespiller, der kommer til 1. Kvindesenior truppen forud for den kommende sæson i 1. division.

 

Vi har fået nogle ord fra Karoline selv, ligesom cheftræner Rasmus Good fortæller om hendes spidskompetencer. Tag godt imod Karoline på Svanemølleanlægget.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Wietz bliver en gevinst for miljøet, hun har en rigtig god træningsmentalitet og er et rigtig godt menneske. Hun sparker lige godt med begge ben og har en stor spilforståelse i en ung alder.

– Teknisk har hun et rigtig godt niveau og det er altafgørende for den position hun kommer til at indtage på banen. Hun kan spille som 6’er, 8’er, 10’er og falsk 9’er med høj taktisk kvalitet, som gør hende meget alsidig. Alsidige spillere er gode at have i en trup, fordi de bedre kan håndtere taktiske ændringer i løbet af en kamp og kan flyttes rundt på forskellige positioner.

– Hun har en meget høj menneskelig karakter og er en holdspiller hele vejen igennem, så vi er meget glade for at kunne byde hende velkommen i miljøet.

Karoline Wietz udtaler

– Det har været nemt for mig at tage beslutningen om at det skulle være B.93, da der er et meget stærkt trænerteam.

– Derudover er der også mange dygtige spillere. I den stærke spillertrup ser jeg gode muligheder for at videreudvikle mig, og jeg håber samtidig at jeg også kan bidrage til mine holdkammeraters udvikling. Jeg håber at jeg kan bringe noget positivt til holdet, så vi sammen kan nå Kvindeligaen.

– Jeg har en forventning om, at der er en god klubånd og derudover et godt spilkoncept, hvor det blandt andet handler om at spille bolden rundt. Mit indtryk af klubben er, at de går meget ind for spillerudvikling og ligestilling.

– B.93’s spillestil tiltaler mig meget og jeg glæder mig til at blive en del af holdet.

Topfoto og portrætfoto sakset fra topfotoet: Privat.