Vælg en side

Julie Pauludan Madsen har allerede bidraget i flere af kampene i Kvalifikationsrækken inden sommerafslutningen. Velkommen til Julie.

 

Julie runder præsentationen af nye spillere i 1. Kvindesenior truppen af, efter vi tidligere har budt velkommen til Frederikke Troldborg, Emilie Schrøder, Linnéa Borbye og Karoline Wietz.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Julie bedre kendt som ”Jul” i daglig tale, er en meget verbal ledertype, som mangler i miljøet, så det er fedt at få hende ind på den måde.

– Hun er en af de spillere som har evnet at tage mest information ind på kortest tid, af alle de spillere jeg har arbejdet med i min karriere, så det giver hende en fordel i dette miljø, hvor der er en stor mængde information at forholde sig til i hver kamp og alle træninger.

– Fysisk skal hun forstærkes og vendes til senior fodbold, men det giver god mening i hendes unge alder. På fysisk fart er hun heller ikke den hurtigste, så hun skal være rigtig dygtig på hendes tekniske udførsel, spilforståelse og beslutningsevne.

– Kan Julie lægge muskelmasse på, blive lidt mere eksplosiv og blive ved med at tage information ind meget hurtigt, så bliver hun rigtig spændende.

– Allerede nu kan man mærke at hun er der til træninger og kampe, på den gode måde, hun kender spillestilen rigtig godt, så hun har et godt fundament at arbejde ud fra. Vi er meget glade for at kunne byde hende velkommen i truppen.

Julie Pauludan Madsen udtaler

– Jeg har valgt at tage skiftet til B.93, fordi det er i denne klub, at jeg ser de største muligheder for at udfolde mig og videreudvikle mig som fodboldspiller.

– Det betyder ekstremt meget for mig, at klubben har så høje ambitioner og visioner med pige- og kvindefodbolden.

– Derudover ser jeg et stort potentiale i truppen og tror på, at man vil kunne udrette et stærkt og rutineret hold; som med tiden også vil kunne begå sig i Kvindeligaen og konkurrere på lige fod med nogle af de bedste hold i Danmark.

– Min start i klubben har været rigtig god. Pigerne på holdet har taget enormt godt imod mig og har været super åbne og imødekommende.

– Jeg er allerede virkelig imponeret over set-uppet og trænerteamets professionelle måde at arbejde på. Dertil har jeg fået min debut og scoret mit første mål, hvilket kun har gjort oplevelsen endnu bedre.

Topfoto og portrætfoto: Tage Majland.