Vælg en side

Den stærke forsvarer er blevet en vigtig del af truppen.

Vi er glade for at melde om Julie Hemmingsen har skrevet under på en aftale og dermed er en del af 1. Kvindesenior truppen for de næste to år.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Vi er virkelig glade for at Hemmingsen har underskrevet to år.

– Hun er en spiller som har udviklet sig til en meget vigtig spiller hos os og har et meget stort potentiale. I sidste års Kvalifikationsliga fandt hun for alvor hendes spiller identitet, som har hævet hendes præstationer meget.

– Nu handler det om at hun kan ramme et højt præstationsniveau kontinuerligt, fordi hendes potentiale kan række rigtig langt.

– Det er en rigtig god dag for klubben, Hemmingsen og holdet.

Julie Hemmingsen udtaler

– Jeg er selvfølgelig stolt og glad for at kunne underskrive min første aftale og at det bliver i B.93 er helt perfekt, da jeg føler, at jeg gennem det seneste år har udviklet mig både mentalt, fysisk og taktisk, så jeg i år er rustet til at tage større ansvar og forhåbentlig hjælpe holdet til Kvalifikationsligaen i første omgang.

– Jeg føler fortsat at B.93 kan udvikle mig som fodboldspiller og forventer en spændende sæson, hvor vi skal bygge et nyt hold op, men syntes at det gennem træningskampe og første turneringskamp ser lovende ud.

– Samtidig viser trænerne og Lauritz at de tror på mine evner ved at tilbyde mig denne to-årige kontrakt og jeg sætter pris på tilliden.

Læs mere om Julie på hendes spillerprofil side.

Topfoto af Julie Hemmingsen og begge portætter: Christian Midtgaard.