Vælg en side

Akademiet er fundamentet for vores arbejde.

 

B.93’s cheftræner Rasmus Good og hans stab arbejder hårdt for at gøre vores bedste kvindehold konkurrencedygtigt. Senest har man valgt at rykke den talentfulde keeper Ida Tommerup op før tid, og gøre hende til en del af truppen. Dette skal selvfølgelig også ses i lyset af Josephine Madsens afgang.

Redaktionen bad Ramus Good og Ida om at kommentere på dette.

Rasmus Good

– Vi har valgt at forfremme Ida Tommerup til 1. senior, fordi Josephines afgang gør at der er en plads med det samme og fordi Ida har taget nogle gode udviklingsmæssige skridt på meget kort tid. Hun har responderet rigtig godt på den nye form for målmandstræning og den meget anderledes måde at være målmand på i B.93 efter ledelsesskiftet.

– Den nye spillestil stiller især store krav til vores målmænd, som skal fungere som en ekstra markspiller i åbent spil. Dette har Ida købt ind på og gået til opgaven med stort mod, så vi vidste at det bare var et spørgsmål om tid.

– Nogle gange skal man også være heldig med timing og det må man sige Ida er nu. Det bliver rigtig spændende at se hende fast i senior miljøet. Hun har trænet med nogle gange, så hun ved hvad hun møder ind til og vi er meget trygge ved hvad hun kommer til at bringe.

– Hun er enormt eksplosiv, har en meget stor springkraft og så arbejder hun rigtig hårdt og dedikeret med tingene. Hun har vist sig at være meget lærevillig på U18 og responderet godt på de træninger hun har haft med senior truppen, så det er en helt naturlig progression og en rigtig god mulighed for hende.

– Målmandssituationen er generelt rigtig god fra U14 og op, så der kommer konkurrence på den post og så er det igen et kæmpe cadeau til akademiet at vi kan forfremme endnu en spiller. Akademiet er fundamentet for vores arbejde i klubben og der kommer kun bedre spillere nedefra i fremtiden.

Ida Tommerup

– Jeg er vildt glad for for denne mulighed, og jeg er sikker på at det vil både udfordre og udvikle mig.

– Jeg synes trænerteamet og miljøet rummer det jeg sigter efter i forhold til min fremtidige udvikling, og jeg er rigtig spændt på at starte.

– Pigerne virker super søde og jeg glæder mig til at være en del af holdet.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.