Vælg en side

Frederikke Troldborg fra U18 Piger fik torsdag den 25. juni besked om at hun blev forfremmet til førsteholdet med øjeblikkelig virkning og at hun var i spil til kamptruppen allerede i samme uge.

 

Web-redaktionen har modtaget den glædelige besked fra 1. Kvindeseniors cheftræner, Rasmus Good. Skønt, at vi på denne måde kan lade vores talenter få chancen på klubbens bedste hold, såvel på kvinde- som herresiden.

Frederikke Troldborg udtaler

– Jeg er rigtig glad for at blive en del af senior truppen. Pigerne har været super imødekommende og hjælpsomme og især under min debut kamp mod Vildbjerg, hvilket gjorde det til en rigtig god oplevelse.

– Man kan helt klart mærke en forskel fra U18 til senior, spillet går langt hurtigere og man skal hele tiden være på.

Rasmus Good udtaler om Frederikke Troldborg

– Allerede søndag, i samme uge, starter hun inde til hendes debut, da Rosa Horskjær bliver nødt til at trække sig ud af opvarmningen. Det var Troldborg forberedt på kunne ske, men der var naturligvis noget nervøsitet og spænding at spore, da hun kort før kampstart, får at vide at hun skal starte kampen.

– Troldborg er en meget spændende spiller og jeg har haft meget kort tid til at vurdere hende, men hun overbeviste mig ret hurtigt om at det ville være det bedste for hende og truppen at få hende ind i truppen med det samme.

– I kampen kunne man også se det var det rigtige, man kunne ikke se at det var en debut kamp, hun gik bare ind og spillede som om hun havde været i truppen længe og det var fedt at se.

– Hun bliver rigtig spændende at følge og har et godt potentiale. Hun er god i pasningsspillet, har en god fornemmelse for at løbe i de rigtige rum og positionere sig rigtigt. Hun lader sig ikke suge af bolden, hvilket er virkelig vigtigt som central midtbanespiller og så evner hun at spille i et godt tempo.

– Hun har også en meget vellidt personlighed virker det, går ydmygt til opgaven, arbejder hårdt, er en holdspiller og så er hun lærenem, hun kan tage imod taktiske ændringer midt under kampen og overføre dem hurtigt. Det bliver en fordel for hendes udvikling her.

– Fra andre trænere og spillere, hører jeg også at hun er en kulturbærer og følger de andre B.93 hold i akademiet, det er noget vi gerne vil fremelske i klubben.

– Jeg er meget spændt på at se hvor stort et potentiale hun har og hvor meget vi kan rykke hende.

– At vi kan trække en spiller op på førsteholdet fra akademiet, er et stort skulderklap til hele akademiet og de mennesker hun har haft omkring sig i dagligdagen. Vi har et rigtig spændende akademi og jeg kan se at der er flere spillere som kommer til at banke på til førsteholdet i årene som kommer.

Yderligere oplysninger

Rasmus Good
Cheftræner 1. Kvindesenior
rg@b93.dk
Mobil: 41 31 41 50

Topfoto og portrætfoto: Tage Majland.