Vælg en side

Frederikke Troldborg har valgt at vende hjem til B.93 efter et halvt år på college i USA.

Vi har fået et par ord fra såvel Frederikke og cheftræner Rasmus Good om midtbanespillerens tilbagevenden til klubben.

Frederikke Troldborg udtaler

– Det har været en utrolig fed oplevelse at være i USA og opleve nye kulturer. Men fodboldmæssigt savnede jeg setuppet og spillestilen i B.93, som passer mig rigtig godt. Derfor faldt det mig naturligt at tage tilbage til B.93.

– Jeg ser rigtig meget frem til Kvalifikationsligaen. Vi har prøvet det før og det er altid fede kampe at spille. Der er stort potentiale i holdet, så jeg håber og tror på oprykning til Kvindeligaen til sommer.

– I min tid i USA har jeg lært at stå på egne ben og fået en del erfaring i form af at skulle tage mere ansvar både på og udenfor banen.

– Derudover har jeg lært at skabe relationer med folk fra hele verden og i den forbindelse både lært fra mig, men i den grad også taget en masse til mig fra deres kulturer og væremåder.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Vi er glade for at få Trolle hjem igen. Hun er en spiller som har evnerne til at presse de bedste spillere når vi spiller i små rum, med hendes boldtempo og kombinationer.

– Alene dét er noget som kommer til at løfte vores træningsniveau, da meget af vores træning foregår i mindre rum, så det er noget vi kommer til at få værdi af hver dag, ikke kun til kamp.

– Trolle er meget professionel i sin tilgang og kommer til at gå forrest ved eksempelvis den måde hun behandler sin træning på, så i dagligdagen kommer hun til at have en stor værdi for miljøet og det er noget som vi elsker at have i vores kultur.

– Jeg tror at det generelt bliver godt at få Trolle ind i miljøet og så er hun en spiller som er meget intelligent og taktisk rigtig godt fremme, så hun kommer rigtig hurtigt til at falde godt ind i vores nye gruppe.

Se mere om Frederikke på hendes spillerprofil side.

Topfoto af Frederikke Troldborg fra en kamp mod Herlufsholm og portrætfoto af Frederikke Troldborg og Rasmus Good: Christian Midtgaard.