Vælg en side

B.93’s bedste kvindehold henter talentfuld angriber i Brøndby IF.

1. Kvindesenior får en ny angriber i truppen. Byd velkommen til Frederikke “Frikke” Benfeldt Sørensen.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Vi er gået meget målrettet efter Frikke, da hendes profil passer rigtig godt ind i den fase af projektet vi er i og i spillestilen.

– Vi tror på at hun kan hjælpe os og udvikle sig til at blive en rigtig dygtig spiller, få en god transition til senior niveau og bryde igennem i Kvindeligaen hos os hvis alt går efter planen de næste år.

– Hun er meget hurtig og er blevet mere moden rent fysisk hvilket gør at vi tror på hun kan tage springet nu. Hendes fart gør at hun er meget farlig 1v1 og kommer til rigtig mange indlæg og komme til mange afslutninger i løbet af en kamp.

– Potentialet er rigtig stort hos hende og vi tror at vi kan hjælpe hinanden meget i den tid vi har glæde af hinanden.

Frederikke “Frikke” Benfeldt Sørensen udtaler

– Jeg tror, det bliver vildt spændende at være nogle rutinerede spillere og en masse nye unge spillere, der skal spilles sammen, og jagte nogle ambitiøse mål.

– Muligheden for senior fodbold med en “langsigtet plan” giver mig mulighed for en fortsat udvikling som fodboldspiller. Derudover har jeg fået en godt indtryk af klubbens stab og ledelse.

– Jeg har mødt flere af pigerne før i forskellige sammenhænge, og det virker som en fed trup, hvor der er plads til både højt humør, store ambitioner, og et godt socialt sammenhold.

– Min forhåbning er, at vi får skabt en stærk trup, at vi kommer til at spille med i kvalifikationen, at jeg fortsætter min udvikling som fodboldspiller og at vi på et tidspunkt rykker op.

Få flere stats mv. om “Frikke” på hendes spillerprofil side.

Topfoto og portrætfoto af “Frikke”: Claus Vandborg. Portrætfoto af Rasmus Good: Christian Midtgaard.