Vælg en side

Rasmus Good har forlænget sin kontrakt med B.93.

1. Kvindesenior har fået aftalen på plads med cheftræneren.

Rasmus Good udtaler

– Jeg er rigtig glad for at forlænge kontrakten med B.93 med en sæson mere.

– Det er et job jeg virkelig nyder at være i, hvor jeg får en masse tillid og tålmodighed til, sammen med min fagligt virkelig stærke stab, at bygge noget helt specielt som er vores helt eget og ud fra lige præcis det vi tror på er vores måde at gøre tingene på.

– Der er en masse læring forbundet med det. Vi er på mange måder i et seniorjob som dette for første gang og kan køre det efter vores vision. Det er der ikke mange som får lov til, især ikke i første job.

– Havde det ikke været for Lauritz Smed og den vision vi deler for projektet, samt den trænerstab som er her, så havde jeg nok været i en større klub på nuværende tidspunkt, men jeg anerkender hvor sjældne disse arbejdsbetingelser er i fodbold og derfor har det været en nem beslutning for mig at forlænge kontrakten.

– I de to sæsoner jeg har været her, har vi sendt fire spillere til udlandet og 10 spillere til Kvindeligaen, hvoraf Sarah Jankovska har fået sin Champions League debut i HB Køge og er fast starter, og nu kan Omewa Joy få sin Champions League debut den nye sæson for Fortuna Hjørring.

– Fire af de spillere vi har sendt afsted enten lever af fodbold, eller er på en pæn deltidskontrakt.

– Det er en track record vi kan være stolte af, nu hvor det ikke er lykkes os at rykke i Kvindeligaen med holdet endnu.

– Vi var et mål i Odense fra at rykke op i Kvindeligaen i den netop afsluttede sæson og nu starter der så en genopbygning af holdet, hvor der er stor udskiftning og vi skal i gang med en ny cyklus.

– Jeg kunne aldrig finde på at forlade klubben, fordi vi ikke rykker op. Det vil min professionelle stolthed ikke kunne holde til og det ville jeg se som en fallit erklæring om at jeg ikke er dygtig nok til at få det til at ske. Det er noget helt andet, hvis jeg får et tilbud jeg bare ikke kan afslå sportsligt og økonomisk. Sådan tror jeg det er for næsten alle.

– Jeg tror på at græsset er grønnere der hvor man vander det, så lige nu prøver vi at gøre dette hold til lige præcis det hold vi drømmer om og som kan få de rammer, vi drømmer om.

– Både jeg, staben og ledelsen har lært meget af de første to sæsoner, så nu skal læringen implementeres og så kan vi kan arbejde mere intelligent og med højere kvalitet, hvilket gerne skal resultere i at den nye gruppe står endnu stærkere om to sæsoner end den gruppe, vi netop har afsluttet sæsonen med.

Bonusinfo

  • Rasmus Good er født 30. marts 1991
  • Han kom til B.93 fordi Lauritz Smed ringede til ham, da han var tilknyttet FCK, og tilbød ham jobbet
  • Personlig udvikling er en af Rasmus helt store passioner, og han har udtalt at drømmen er at udvikle og forbedre “Cruyff-filosofien”
  • Pep Guardiola nævnes blandt hans helt store rollemodeller
  • Rasmus var profil nr. 219 i 93’eren (rækken af klubpersonligheder).

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Rasmus Good: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk. Portrætfoto af Christian Midtgaard.