Vælg en side

B.93 Q ser stærkere ud end nogensinde før.

 

Holdet har fået spændende tilgang af Natasha Shirazi, Freja Lähteenmäki og Sarah Jankovska.

Vi bad de involverede spillere, og selvfølgelig cheftræneren, om en udtalelse.

Natasha Shirazi

– Som person er det vigtigt for mig at være et sted hvor jeg føler mig ønsket og værdsat. Det er helt bestemt de forudsætninger jeg spiller bedst under.

– Det har B.93 som klub altid givet mig og jeg har faktisk også haft mine bedste sæsoner i B.93. Derudover ved jeg at Good som træner kan bygge videre på mit spil, og gøre mig til en mere komplet spiller.

– Jeg mener stærkt at vi har holdet til at hive seks point hjem i de sidste to kampe i februar, være en af de dominerende hold i kval-ligaen og så forhåbentlig rykke op.

– Jeg vurderer det i hvert fald til at være op til os selv – da vi har holdet til det. Good er fandeme en dygtig træner og hele set-uppet de har gang i herude er virkelig imponerende. Hvis nogen skal få B.93 op som et etableret hold i ligaen er det helt klart dem.

Rasmus Good

– Det bliver rigtig godt at få Natasha hjem igen. Hun er en af vores egne spillere fra akademiet og det er noget vi vægter rigtig meget. Det er en spiller som både vi og hun føler kommer hjem igen.

– Natasha er en meget eksplosiv kantspiller, som kommer til at tilføre en masse fart i vores pres og gennembrudsspil især, det glæder vi os rigtig meget til. Hun er en klar forstærkning til truppen og hun er meget ivrig for at komme hjem for at lære og udvikle sig, samtidig med at hjælpe klubben med at give endnu bedre forudsætninger til klubbens spillere og komme op på et højere niveau.

– Vi håber meget på at kunne hjælpe Natasha med at finde et flow, hvor hun ikke er så plaget af skader som hun har været tidligere og dermed kan få vist sig frem og forhåbentlig komme ud igen på kontrakt i udlandet, som både er vores og hendes ambition.

– Udover at være en dygtig fodboldspiller, så er hun også en humørspreder og vi har bare kunnet mærke på truppen at det har givet en masse god energi i omklædningsrummet at få hende hjem igen.

Freja Lähteenmälki

– Jeg skifter til B.93 fordi jeg føler klubben har et godt setup og klubbens samt holdets målsætninger og ambitioner matcher mine egne.

– Miljøet i klubben er professionelt og jeg gives derfor også de bedste mulige forudsætninger for en god genoptræning og comeback i B.93 hvilket er vigtigt for mig efter min operation.

– Udover dette så har jeg godt kunne lide klubben siden min første dag i 2018 og det føles virkelig rart at være tilbage, det er som at være hjemme igen.

– Mine forventninger og forhåbninger er at vi spiller kval til foråret og rykker op i ligaen.

– Personligt håber jeg på at komme ovenpå igen fra min skade og håber kunne bidrage med erfaring og positivitet.

Freja Lähteenmäki i fremdrift med bolden i en kamp for B.93 i 2018.

Rasmus Good

– Vi er glade for at få Freja hjem igen. Hun kommer til at give truppen noget mere erfaring og viden om andre skandinaviske miljøer, så hun ved også noget om at flytte til et andet land, tilpasse sig en anden kultur på og udenfor banen, samt skulle lære et andet sprog.

– Med vores ambition om at give så mange som muligt muligheden for at komme til at leve af fodbold, så passer denne signing rigtig godt ind i miljøet i forhold til at tage næste skridt i den retning.

– Det giver også vores meget talentfulde og ambitiøse spillere, en spiller at læne sig op af, hvor det hidtil har været 18-19 årige som er blevet bedt om at gå forrest. Det håber jeg på kommer til at give en rigtig god effekt.

– Jeg tror det kommer til at hæve intensiteten og tempoet i den daglige træning, som er næste step for os på rejsen mod at blive et Kvindeliga hold, vi skal hæve vores tempo i alt vi foretager os og det tror jeg Freja kan bidrage rigtig meget til.

Sarah Jankovska 

– Jeg har valgt at skifte til B.93, da jeg synes at deres projekt og deres set-up er meget spændende og meget professionelt. Og jeg har altid været fan af B.93’s spillestil, som passer rigtigt godt til mine kompetencer som fodboldspiller.

– Derudover er B.93 min barndomsklub og ungdomsklub. Derfor kender jeg rigtig godt til miljøet og klubben, som jeg har været rigtig glad for at have været en del af. Og jeg glæder mig til at komme tilbage til det igen.

– Mit håb er at jeg kan bidrage med en masse erfaring til holdet, med min baggrund som tidligere kvindeliga spiller i mange år. Jeg håber selvfølgelig også, jeg kan bidrage med mine offensive kvaliteter, som min teknik, overblik og min gode boldomgang. Jeg forventer at vi kommer i kval og forhåbentligt rykker op i kvindeligaen efterfølgende.

Rasmus Good

– I Sarah får vi en spiller som har bevist sig på Kvindeliga niveau og fået debut på A-landsholdet.

– Vi håber på at kunne hjælpe hende med at genfinde hendes høje niveau og være med til at levere hende tilbage på højeste niveau, samtidig med at hun selv er med til at skrive videre på hendes B.93 historie, hvor hun kan hjælpe klubben og miljøet videre op på et højere niveau.

– Jeg tror Sarah kommer til at passe rigtig godt ind i vores træningsmetodik og analytiske tilgang til spillet samt finde sig rigtig godt tilpas i spillestilen, hvor vi kan give hende en rolle, hvor hun kommer til sin ret med sine chanceskabende og kampafgørende færdigheder.

– Noget vi vægter rigtig højt er også at hun ligesom Natasha Shirazi, har været en del af akademiet, så det er endnu en spiller som kommer hjem på grund af kærligheden til klubben.

Sarah har dog sin senior debut for B.93 til gode. Den glæder vi os til at give hende. Det er en spiller vi glæder rigtig meget til at arbejde med og vi håber det bliver en god periode for både hende og klubben.

Skrevet af: Claus Vandborg.
Topfoto med Natasha Shirazi i B.93-trøjen i pokalturneringen tilbage i 2018, hvor vi slog BSF ud: Tage Majland.
Portrætfoto: Rasmus Good og fra arkiv.