Vælg en side

B.93 sender transitionstræner Lasse Frølund til NordicBet Ligaen.

 

Efter fem og et halvt år i B.93, er det tid til nye græsgange for vores transitionstræner Lasse Frølund, som skifter til SønderjyskE som assistenttræner for klubbens NordicBet Liga hold.

På den korte bane vil Lasses roller varetages af de fuldtidsansatte akademitrænere på U17 og U19 holdet, indtil klubben har fundet Lasses permanente afløser.

Lasse Frølund udtaler

– Det er vemodigt at skulle sige farvel til B.93, hvor jeg har været i mere end fem år, men jeg glæder mig også meget til fremtiden i SønderjyskE.

– Jeg har været enormt glad for min tid i B.93, hvor jeg i 2017 startede som cheftræner for U17-2. Klubben har givet mig mulighed for konstant at lægge på min udvikling og jeg har fået lov til at være en væsentlig del af Akademiets flotte udvikling i samarbejde med mange dygtige kollegaer.

– Derudover har jeg haft en rigtig god tid på førsteholdet, hvor jeg har arbejdet med dygtige trænere og spillere, som har lagt yderligere på min udvikling.

– Jeg vil gerne sige tak til Martin og hele B.93 og glæder mig til at følge klubben tæt i fremtiden.

Sportsdirektør Martin Møller Jensen udtaler

– Lasse har udført et stort stykke arbejde gennem mange år for B.93 og vores akademi. Det skylder vi ham stor tak for.

– En del af vores DNA er at udvikle trænere, såvel som spillere, så det er samtidig en anerkendelse af vores miljø, at vi endnu en gang sender en træner til en højere hylde.

– Vi ønsker Lasse held og lykke med en spændende mulighed for ham i et nyt miljø og eventyr i Haderslev.

Hele klubben ønsker Lasse held og lykke i den videre trænerkarriere. Se også interview med Lasse fra 9. oktober 2019 og 25. november 2017 om succesen med U17-holdet.

Topfoto af Lasse Frølund, da han pr. 1. maj 2020 blev U19 træner: Claus Vandborg.