Vælg en side

Pressemeddelelse: B.93 præsenterer ny cheftræner.

B.93 ansætter Kim Engstrøm som ny cheftræner

42-årige Kim Engstrøm er ny cheftræner for 1.senior herrer på en kontrakt løbende de kommende to år.

Bestyrelsesformand for B.93 Kontraktfodbold ApS Lars Lüthjohan udtaler

– Vi glæder os meget til samarbejdet med Kim, som vi er overbeviste om, kan videreudvikle på det stærke fundament, der er blevet støbt de sidste par år.

– Vi har den yngste og mest talentfulde trup i 2. division, som i denne sæson desværre lige manglede de afgørende marginaler i slutspillet, men jeg er sikker på at Kim i vores nye deltidsprofessionelle formiddags-setup kan tage vores talentfulde unge til næste niveau.

Sportsdirektør Martin Møller Jensen supplerer

– Vi har arbejdet hurtigt, men systematisk og målrettet på at fylde de store sko ud, som Thomas har efterladt, og på den trænerprofil vi har tegnet passer Kim perfekt.

– Han er dygtig i arbejdet med talentfulde unge mennesker, har været meget vellidt de steder han har været, og så besidder han en stor faglighed og menneskeligt overskud, som er helt afgørende.

– Vi er meget tilfredse med, at det er lykkes at lave en aftale med Kim til at løfte projektet videre fremad.

Cheftræner Kim Engstrøm udtaler

– Jeg glæder mig utrolig meget til at starte i B.93, hvor der allerede fra de første samtaler har været en rigtig god kemi.

– Jeg bliver en del af en traditionsrig fodboldklub, og det er et stort privilegie, at jeg nu skal være med til at videreudvikle klubben. Jeg har fulgt B.93 i de sidste mange år, og det er en klub, der har et rigtig velfungerende talentarbejde, hvilket man også kan se på de spillere der er i førsteholdstruppen.

– I min tid i OB købte vi Robin Østrøm i netop B.93, og med Thomas i spidsen for 1. holdet, er der foregået rigtig mange gode ting her i klubben de seneste par år.

– Så fundamentet i klubben er absolut i orden, og nu skal vi få lagt yderligere lag på det, så vi kan indfri endnu mere af det store potentiale, der utvivlsomt er i klubben. Vi skal nu tage næste skridt, og det skal vi gøre sammen – hele klubben.

– Jeg glæder mig helt vildt til at møde spillerne, når vi starter træningen op den 6. juli, slutter Kim Engstrøm.

Bonusinfo

Kim Engstrøm har trænet OB’s U19-liga hold i 5 1/2 år og vandt i sæsonen 2019/20 U19 DM med OB, bl.a. med det tidligere B.93 talent Robin Østrøm på holdet.

Kim har Pro-licens, som er den højeste træneruddannelse i Danmark.

Tidligere klubber

  • HB Torshavn
  • OB U19
  • Vejle Boldklub (Assisterende træner i 1. division)

Yderligere spørgsmål?

Så kontakt venligst

Kim Engstrøm på 31 56 28 40

eller

Lars Lüthjohan Jensen på llj@b93.dk eller 40 28 35 36.

Foto af Kim Engstrøm og Lars Lüthjohan Jensen inklusive sakset portrætfoto af Kim taget af Martin Møller Jensen. Portrætfoto af Lars Lüthjohan Jensen fra arkiv. Portrætfoto af Martin Møller Jensen af Christian Midtgaard.