Vælg en side

Nico fortsætter og vi øger træningen.

Vores målmandstræner Nicolas Nielsen har forlænget sin kontrakt, og fortsætter dermed som chef for vores målmænd på 1. Herresenior.

Det vender vi tilbage til længere nede, men vi kan også meddele at vores 2. divisionshold fremover skal træne morgen og formiddage. Dvs. trænere og spillere møder ind fra morgenstunden på B.93. Dermed får truppen – logisk nok – et mere professionelt set-up.

Den øgede træning træder i kraft fra 1. juli 2022. Det bliver spændende at følge, hvor meget det forøger kvaliteten på holdet.

Bonusinfo om professionelle tilstande i B.93

Man kan populært sige at vi er tættere på fuldtidsansatte spillere i truppen end tidligere. Vi havde et lille tiltag i den retning, dengang Christian Andersen var træner tilbage i 1999/2000 sæsonen.

Bonusinfo om Nicolas Nielsen

Nicos fulde navn er Nicolas Manley Nielsen. Han er født 1. februar 1971 på Frederiksberg. Nicolas har spillet 242 kampe for B.93 i perioden 1990 til 2007 – uden at score

Debuten kom som 19-årig. Bo Nielsen var skadet i efteråret, og var erstattet af Per Rasmussen. Efter syv kampe blev Per erstattet af Nicolas, som derved fik sin debut i hjemmekampen på Østerbro Stadion mod Brønshøj. Den kamp endte 3-3. Træneren dengang var nu afdøde Arne Nielsen og holdet havde spillere som Søren Christoffersen, René Johansson, Leif Funcke Nielsen, Frederik W. Nielsen, Tom Sander og Kim Valentin. Sidstnævnte er siden blevet politiker.

Nicolas Nielsen før en kamp ude mod Marienlyst på Fyn i august 2018.

Da Nicolas stoppede i B.93 skulle han i militæret, men genoptog sit fodboldspil i Frederikssund, hvorefter han blev hentet til Brønshøj, hvor det blev til 54 kampe for hvepsene.

Han er en af klubbens bedste – måske den bedste? – målmænd i nyere tid, og han manglede ikke evnen til at guide dommerne omkring deres kendelser.

Nico er en meget populær skikkelse blandt vores fans.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af B.93.