Vælg en side

B.93 lukker transfervinduet med to tilgange.

Vores 2. divisionstrup har tilknyttet Andreas Garly og Ali Almosawe på de sidste dage af transfervinduet, og vi fik en tilfreds sportsdirektør i tale. Andreas Garly har fået nummer 18, mens Ali Almosawe får nummer 29. Se hele truppen.

Martin Møller Jensen udtaler

– Det har været et godt vindue for os, hvor vi først og fremmest har kunnet holde på stammen og samtidig tilføre den rutine og kvalitet udefra vi har identificeret behov for.

– Tilgangen af Ali og Andreas på de sidste dage af vinduet giver os flere strenge at spille på, og øger konkurrencen både på den korte og lange bane, så det er to spillere som vi har store forventninger til, og som gør at vi har konkurrence på alle pladser i truppen.

– Vi har i dette vindue samtidig accepteret et stort bud på en af vores markante profiler, men spilleren har til vores store tilfredshed ønsket at blive hos os, hvilket vidner om hvor attraktivt vores miljø er blevet og hvor stor målrettethed der er i vores gruppe, slutter sportsdirektøren.

Bonusinfo

  • Transfervindue er – indenfor professionel fodbold – en betegnelse for den registreringsperiode, hvori det er muligt for fodboldklubber at købe og sælge fodboldspillere. I løbet en sæson er der to transfervinduer, som henholdsvis ligger om sommeren (indtil 12 uger fra slutningen af en sæson) og i vinterpausen (hele januar).
  • B.93 spiller som bekendt ikke i weekenden, grundet Jammerbugt FC’s konkurs, så næste kamp er mod Thisted FC på udebane søndag 11. september kl. 14.00.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto og portrætfoto af Martin Møller Jensen: Christian Midtgaard