Vælg en side

Niels Morberg var U19 spiller, da han debuterede på divisionsholdet.

 

 

Det er et par år siden, men intet har forandret sig negativt for den løbestærke 93’er (bortset fra frisuren). Han er stadig en af klubbens mest talentfulde spillere, og derfor var det naturligt for B.93 at forlænge med midtbanespilleren.

Som man kan se på topfoto ser begge parter tilfredse ud. Vi fik en udtalelse fra sportsdirektør Martin Møller Jensen.

Martin Møller Jensen

– Niels har blæst os bagover siden han fik sin første kontrakt.

– Han er dominerende både på og uden bolden og har allerede spillet 50 divisionskampe i en alder af bare 20 år.

– Jeg er sikker på der venter Niels en stor fremtid, og derfor er vi meget glade for at vi er blevet enige om en markant forlængelse, der giver begge parter ro på i forhold til hans videre udvikling.

Bonusinfo

Niels Morbergs debutkamp var en pokalkamp i Birkerød i august 2018. Her startede han på bænken, og der var faktisk kun Søren Nørgaard (Sø) i startopstillingen fra den aktuelle trup, men Emil Dyre Nielsen, der jo er i trænerteamet nu, startede også på banen. Efter ordinær spilletid stod det 2-2 (blandt andet på et mål af Sø), men B.93 vandt 3-2.

Niels Morberg fik yderligere en kamp i efteråret 2018. Det var hjemmekampen mod HIK (0-2), hvor han kom på banen i 2. halvleg. En kamp som betød meget for ham, som du kan læse i 93’eren portrættet fra 29. september 2020.

I foråret 2020, hvor der jo kun blev spillet syv kampe på grund af corona pandemien, blev Niels indskiftet i fem kampe.

I sæsonen 2020/21 spillede Niels Morberg hele 28 af sæsonens 31 kampe, og han startede inde i imponerende 23 af disse kampe.

Niels er en meget hårdtarbejdende midtbanespiller, som ikke trækker sig fra en tackling. Det har betydet, at Niels har rundet et to-cifret antal gule kort.

Niels Morberg har spillet i B.93 siden han spillede U15, og han er født 20. februar 2001.

Læs også om Niels, da han optrådte som ugens profil i 93’eren serien.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto fra kontraktunderskrivelsen: Thomas Glatter. Portrætfoto af Martin Møller Jensen: Claus Vandborg. Portrætfoto at Niels Morberg: Christian Midtgaard.