Vælg en side

B.93 har hentet forsvareren Emil Christensen før sæsonstart. Byd Emil varmt velkommen.

 

Emil Christensen er seneste tilføjelse til truppen forud for 2022/23 sæsonen og en del af truppen til 1. runde opgøret i Pokalen mod FC Roskilde i aften fredag 29. juli 2022. Emil har senest optrådt for FA 2000.

Sportsdirektør Martin Jensen udtaler

– Emil giver os en dimension til vores gruppe, som vi længe har ledt efter.

– Han er dygtig til at forsvare, og tilfører noget lederskab bagfra som vi tror vil gavne vores unge trup.

– Emil har trænet med i hele opstarten i sommer, og det har nu udmøntet sig i en et-årig aftale.

Emil Christensen udtaler

– Jeg har trænet med i hele opstarten og har fået et rigtig godt indtryk af alle omkring klubben. Det tiltaler mig meget med det nye set-up, hvor træningen er yderligere professionaliseret med træninger morgen og formiddage.

– Jeg kan godt lide at der er store ambitioner i klubben og ser frem til at blive en del af en stor traditionsklub som B.93, spille på Østerbro Stadion og til at opleve de mange gode og engagerede B.93 fans.

– Som spillertype kommer jeg med erfaring. Jeg har været anfører mange af de steder jeg har været tidligere og bidrager med lyd og lederskab. Jeg vil betegne mig som en klassisk forsvarsspiller, der fokuserer meget på at forsvare og holde nullet i bagkæden.

– Jeg glæder mig til sæsonen og til at være med til at give holdet endnu mere rutine.

Vi ser frem til at se Emil i kamp i B.93 trøjen. Første gang kan blive i 1. runde opgøret i Pokalen mod FC Roskilde. Køb billet til kampen eller sæsonkort nu. Og tag familien, naboerne og dine B.93 venner med.

Se også Emils spillerprofil side.

Topfoto af Emil Christensen og sportsdirektør Martin Møller Jensen og portrætfoto af Emil Christensen: B.93. Portrætfoto af Martin Møller Jensen: Christian Midtgaard.