Vælg en side

B.93’s dygtige midtbanespiller er udtaget til det palæstinensiske U23-landshold. Ahmed glæder sig til oplevelsen.

 

B.93 har hele to 1. holdsspillere på landsholdstjeneste i disse dage i november 2022. Det skal vi vist mange år tilbage i tiden for at matche.

Foruden Abdullah Iqbal, der er afsted med det pakistanske A-landshold, er nu også Ahmed Daghim snart på vej til en længere rejse, når han ser frem til at repræsentere Palæstinas U23-landshold, der spiller to kampe ude mod Kuwaits U23-landshold fredag 18. november og mandag 21. november. Ahmed Daghim støder til Palæstina truppen på torsdag 17. november.

Vi fik et par ord med på vejen fra Ahmed inden afrejsen, der fortæller at han ikke kender andre i truppen på forhånd. Så han ser frem til en stor oplevelse.

Ahmed Daghim udtaler

– Jeg ser frem til at møde resten af landsholdet og spille to fede kampe. Det er en ære, at få lov til, at repræsentere Palæstina.

Hvad tænkte du da du fik beskeden?

– Det er noget jeg har ville i noget tid nu, og jeg blev naturligvis meget glad og stolt, da det blev til en realitet! Min familie både i Danmark og i udlandet blev enormt stolte.

Har du været i kontakt med det palæstinensiske fodboldforbund før eller er det første gang, du hører fra dem?

– Ja, jeg har haft en del kontakt med både U- og A landsholdet, når landsholdet skulle udtages. Nu glæder jeg mig bare til at få min debut på landsholdet.

Hele klubben ønsker Ahmed Daghim en rigtig god oplevelse til sine første landsholdsopgaver i Kuwait.

Følg med for updates fra kampene på det palæstinensiske fodboldforbunds Facebook side og Instagram profil.

Topfoto og portrætfoto af Ahmed Daghim: Christian Midtgaard.