8

Mikkel

Mouritz Jensen

FØDT
22. januar 1997

POSITION
Midtbane

HØJDE
176 cm

TRØJESPONSOR
Ledig

KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 1. juli 2018, webred.

Karriere

Ungdom
B.93.

Senior
B.93 (efterår 2016 >).

Biografi

Til divisionsholdets trup i efteråret 2016 blev tilknyttet tre talentfulde spillere fra egne rækker. Det var Jack Wander, Mads Walter og Mikkel Mouritz.

Mikkel er en boldsikker midtbanespiller, og i øvrigt lillebror til Nicklas Mouritsen (B.93, FC Nordsjælland og FC Roskilde).

Mikkel fik sin debut i pokalkampen på Østerbro Stadion mod AB Tårnby hvor holdet var: Lucas Chang-Andersen – Sean Christoffersen, Martin Heisterberg, Nicklas Granzow, Bjørn Zabell – Kristian Holm, Anton Peterlin, Tarik Mourhrib – Omar Roshani, Mohammad Ali og Nicolai Olsen. Indskifter: Emmanuel Ogude, Sebastian Czajkowski og Mikkel Mouritz.

Mikkel kom på banen midt i 2. halvleg, hvor han imponerede med sit fine overblik og sin gode teknik. Det blev til en sikker 3-1 sejr i hans debutkamp.

Mikkel var med i truppen i 15 af efterårets 17 kampe. Han kom på banen i 5 kampe som indskifter og blev ikke benyttet i 10 kampe. Han har således sn debut som indestarter til gode. Men det er kun et spørgsmål om tid. Næste kamp er pokalkampen mod FCK, 1. marts 2017.

Mikkel var ikke med i pokalkampen mod FCK (0-3), men alligevel blev det til 11 kampe i foråret, og alle kampene var som indestarter på midtbanen. Han sluttede sæsonen af med, at score et meget flot frisparksmål i udekampen mod Greve (3-1).

15. juni 2017 / Palle ‘Banks’ Jørgensen

Sponsor

Ledig.