16

Jack

Tudborg Wander

FØDT
18. juni 1997

POSITION
Angreb

HØJDE
180 cm

TRØJESPONSOR
Danske Bank

KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 30. juni 2017, webred.

Karriere

Ungdom
Glostrup
Skovlunde
Brøndby og
B.93.

Senior
B.93 (efterår 2016 >)

Biografi

Jacks spidskompetencer er hurtighed og presspillet. Og så er han en målfarlig herre. Jack er en spiller med et stort løbepensum. 

Han fik sin debut på førsteholdet før beregnet.

Til udekampen i Valby Idrætspark mod Frem var der mange afbud pga. skader. Det betød, at de to 17-årige Jack Wander og Andreas Heimer var indkaldt. Begge startede på bænken.

Det afbudsramte hold var: Ronni Raun – Jason Svensson, Marco Holst, Martin Heisterberg, Jonas Lorentzen – Andreas Kaltoft, Ilir Memeti, Danny Mirabel – Philip Bank, Nico Jørgensen og Oliver Drost. På bænken: Jack Wander, Andreas Heimer og Markus Leding (der alle kom ind) samt Frederik Bruhn, Victor Johannessen, Anders Korning Mathiesen og Nicolai Olsen.

Allerede efter 35 minutter var der brug for Jack, da Nico Jørgensen måtte udgå med en forstrækning. Det blev lidt af en debut, lystavlen viste 4-0 til hjemmeholdet, som også blev slutresultatet. Og i øvrigt sikrede B.93 sig fri af nedrykningsfaren i næste kamp ude mod Avedøre.

I foråret 2016, mens Jack stadig var U19-spiller, fordoblede han sit kampantal (fra 1 til 2), da han blev skiftet ind i udekampen mod Holbæk (3-1). I det succesfulde efterår 2016 måtte Jack nøjes med en enkelt kamp på bænken, og ellers spille på U19-holdet.

I foråret 2017 blev det yderligere til 5 kampe, de to sidste som indestarter på en for ham uvant plads som venstre back.

29. juni 2017 / Palle ‘Banks’ Jørgensen

Sponsor