Jonas Klausen takker af

Del denne nyhed

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Jonas Klausen takker af

B.93’s unge og dygtige direktør, Jonas Klausen, rejser ved årsskiftet videre for at fortsætte sin uddannelsesrejse inden for serviceindustrien.

Jonas kom til B.93 Kontraktfodbold ApS for to år siden, og har udført et flot stykke arbejde for både vores professionelle afdeling og klub. Med sin primære fokus på struktur, organisation og udvikling af vort erhvervsnetværk, har Jonas bidraget på tværs af klubben og kan være stolt af både sin indsats og resultater.

I en udfordrende rolle, og til tider under vanskelige forhold, har Jonas fået sat sit aftryk på vores organisation, og vi håber ofte at se ham på lægterne, samtidig med at vi ønsker ham alt mulig held og succes i sine fremtidige virker.

De kommercielle forhold, herunder primært den fortsatte udvikling af vort erhvervsnetværk og andre indtægtsgivende aktiviteter, vil fremadrettet blive varetaget af vores nye kommercielle direktør Nicolai Kaas. Læs mere om Nicolai her.

I forlængelse af nuværende samtaler i og med klubben, herunder vurdering af de samlede arbejdsopgaver og prioriteter, vil vi afvente udfaldet af dette arbejde, før vi fastlægger den samlede fælles organisation og en evt. afløser for Jonas Klausen.

I mellemtiden, og sammen med trænere, ledere, frivillige og ansatte, vil vi fortsætte arbejdet og ambitionen med, at gøre B.93 til en af Danmarks bedste idrætsklubber.

På bestyrelsens vegne

Ole Ringheim
Bestyrelsesmedlem
ole@b93.dk
Mobil: 26 36 10 10