Klik billedet
Bashkim Kadrii indfrier drengedrøm Udskriv Email

11. juli 2010
Bashkim Kadrii til OB.
B.93's stortalent fortsætter karrieren i Superligaen. Klubben ønsker Bashkim al mulig held og lykke med den fremtidige karriere.


Endnu en af klubbens talentspillere og profiler er blevet solgt videre til en af de store superligaklubber.

Bashkim Kadrii har netop skrevet en 4-årig aftale med OB og starter op i klubben på tirsdag. Her vil han officielt blive præsenteret for truppen og hele klubben.

Bashkim har stort set fået hele sin fodboldopdragelse i B.93, og derfor er det ekstra glædeligt, at klubben nu kan sende endnu et stort talent videre ud til nye udfordringer. Selvom klubben havde kontrakt med Bashkim i endnu et år, har det hele tiden været planen, at når tiden var rigtig, skulle han sælges videre.

b93_lfa_5
Bashkim Kadrii dribler nu videre i OB. Held og lykke på den videre færd.
Foto: Christian Midtgaard


I B.93 er vi glade for, at Bashkim kan komme videre i sin karriere på det helt rigtige tidspunkt. Klubben har indgået en god og fornuftig aftale med OB, som alle parter forhåbentlig på sigt kan være glade for.

Der har været stor interesse for vores unge profil og rigtig meget snak og spekulationer. Alligevel har Bashkim formået at holde fokus på sin egen udvikling samtidig med at vores divisionshold har haft stor glæde af den unge angriber i den forgangne sæson. Her blev han holdets topscorer og en vigtig profil og medvirkende årsag til holdets succes i sæsonen.

Klubben er meget stolte af vores talentudviklingsarbejde, og vi synes Bashkim med sin indstilling, fight og fodboldsmæssige evner er en fantastisk repræsentant for klubben og dansk fodbold.

Vi ønsker ham det allerbedste og håber han udvikler sig så langt, som vi ved hans fodboldevner rækker.

Læs også omtale på ob.dk.


Yderligere oplysninger

frank_nielsen_100pxTalentchef
Frank Nielsen
Tlf.: 38 88 55 99
Mobil: 40 10 36 06
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.


Presseomtale


TV 2's tekst-tv søndag 11. juli

kadrii_ob_tekst-tv_tv2_20100711


Omtale og interview på tv2.dk
bold.dk omtale af B.93's talentarbejde
"En lettelse". Interview med Bashkim på bold.dk
Nyhed om skiftet på bold.dk

Skrevet af Klaus B. Johansen   
Antal hits: 2328
Senest opdateret: 13 juli 2010